Antena Meniu Search
x

Horoscop decembrie 2022 Taur. Nativii s-ar putea confrunta cu mari pierderi financiare

Horoscop decembrie 2022 Taur. Când Neptun revine direct, pe 3 decembrie, latura ta plină de compasiune va ieși în evidență. Pe măsură ce se apropie sezonul sărbătorilor, folosește această influență pentru a fi mai aproape de persoanele importante.

de Redactia Observator

la 30.11.2022, 14:05

Horoscop decembrie 2022 Taur
Horoscop decembrie 2022 Taur - Shutterstock

A doua săptămână a lunii decembrie este caracterizată de o concentrare pe călătorii și pe extinderea orizonturilor, deoarece mai Mercur și apoi Venus, guvernatorul tău, își schimbă semnele zodiacale pe data de 6, respectiv 9 decembrie.

Horoscop bani decembrie 2022 Taur

Pe 7 decembrie Luna Plină care se petrece în casa banilor reprezintă un avertisment împotriva cheltuielilor excesive și impulsive. Această lunație te îndeamnă să păstrezi un control stric al finanțelor, deoarece se află în conjuncție cu Marte retrograd. Există posibilitatea de a pierde sume importante de bani, ceea ce nu este deloc plăcut, mai ales în preajma sărbătorilor.

Horoscop dragoste decembrie 2022 Taur

Pe acelaşi subiect

Pe 20 decembrie, Jupiter va reveni în casa spiritualității și astfel accentul se mută din zona materială, într-o zonă mai spirituală. Acest aspect ajută la dezvoltarea și stabilizarea relațiilor cu ceilalți. Sentimentele de sinceritatea care sunt favorizate acum pot naște discuții în care să te expui așa cum ești, fără prejudecăți și nesiguranțe.

Soarele intră în casa călătoriilor din astrograma ta pe 21 decembrie, dar Luna Nouă, care se petrece două zile mai târziu, este cea care îți amplifică cu adevărat nevoia de a-ți lărgi gândirea. Dacă poți, încearcă ceva neobișnuit pe în perioada acestor sărbători, poate că ar fi indicat să te abați puțin de la vechile tale obiceiuri. Vei fi cu adevărat fericit pe măsură ce explorezi noi locații, relații cu oameni oameni, culturi și lucruri. Mercur devine retrograd pe 29 decembrie, așa că ai grijă suplimentară la detalii dacă călătorești în perioada anului nou.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop decembrie 2022 Taur. Nativii s-ar putea confrunta cu mari pierderi financiare