Antena Meniu Search
x

Horoscop decembrie 2022 Vărsător. Nativii trebuie să aibă grija la deciziile pe care le iau

Horoscop decembrie 2022 Vărsător. Când Neptun devine direct pe 3 decembrie te ajută să realizezi anumite visuri, mai ales cu privire la aspirațiile financiare pe care le ai.

de Redactia Observator

la 30.11.2022, 17:24

Horoscop decembrie 2022 Vărsător
Horoscop decembrie 2022 Vărsător - Shutterstock

Pe 6 decembrie, Mercur va intra în sectorul spiritual al astrogramei tale, subliniind și mai mult nevoia pe care o ai în ceea ce privește relația ta cu divinitatea. Vei observa că discursul tău devine mai profund, uneori de neînțeles pentru ceilalți, prin urmare este necesar să te exprimi într-un mod mai direct.

Horoscop dragoste decembrie 2022 Vărsător

Luna Plină din 7 decembrie este pasională, dar cu posibilitatea de a deveni impulsivă. Pentru că se află în zona de risc a astrogramei și este în conjuncție cu Marte retrograd, ar trebui să ai grijă să nu acționezi pripit într-un mod pe care ai putea ajunge să îl regreți.

Pe 9 decembrie, Venus va intra în casa psihicului, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a examina ce anume te adrege cu adevărat. Dacă ești singur, poți canaliza această energie pentru a profita la maximum de faptul că ești singur, mai degrabă decât să îți dorești să te afli într-o relație. Jupiter se va întoarce în casa talentelor pe 20 decembrie. 

Pe acelaşi subiect

Astrolog: Alexandru Păunescu

Horoscop bani decembrie 2022 Vărsător

Chiar dacă se apropie sărbătorile, acum ar fi un moment excelent pentru a lucra la orice formă de autodezvoltare sau pregătire profesională. În general, te așteaptă un o perioadă intens spirituală, mai ales după ce Soarele își va schimba semnul zodiacal pe 21 decembrie. Folosește Luna Nouă din 23 decembrie pentru meditație, manifestare sau pentru orice tip de introspecție. Mercur intră în mișcare retrogradă pe 29 decembrie, ceea ce face ca ultimele zile ale anului să fie un moment excelent pentru a repara ceea ce a rămas nerezolvat în acest an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Horoscop » Horoscop decembrie 2022 Vărsător. Nativii trebuie să aibă grija la deciziile pe care le iau