Antena Meniu Search
x

Horoscop februarie 2022 Rac. Moment-cheie de Ziua Îndrăgostiţilor

Începi februarie hotărât să fii cel mai bun. Luna Nouă din zona dezvoltării din 1 februarie te ajută să îți sporești voința și este un moment perfect pentru a încerca planurile de Anul Nou care nu au funcționat prea bine în ianuarie!

de Redactia Observator

la 31.01.2022, 15:44

Horoscop februarie 2022 Rac
Horoscop februarie 2022 Rac - Shutterstock

Horoscop bani februarie 2022 Rac

Luna Plină din 16 februarie strălucește în zona financiară a astrogramei. Aceasta poate fi o binecuvântare mixtă: pe de o parte, ar putea indica o creștere a resurselor tale, dar poate semnala și o mini criză financiară. Indiferent de modul în care îți iese în cale, amintește-ți că adevărata abundență se măsoară în mai mult decât bani.

Odată ce Soarele se mută în casa călătoriilor pe 18 februarie, vei dori să explorezi locuri noi, dar și noi moduri de a gândi și de a fi, așa că sfârșitul lunii februarie ar fi un moment fantastic pentru o călătorie departe, fizic sau mental.

Horoscop dragoste februarie 2022 Rac

Pe acelaşi subiect

În viața ta amoroasă, vei simți că Mercur va deveni direct pe 3 februarie. După ce a împiedicat comunicarea dintre tine și partenerul tău timp de câteva săptămâni, acum te vei simți mai capabil să-ți exprimi sentimentele cu dragoste și claritate, ceea ce este o veste excelentă.

Pasiunea și dragostea primesc un nou impuls atunci când Mercur își schimbă semnul zodiacal pe 14 februarie. Acesta este un moment propice pentru a vă explora fanteziile împreună, dar veți descoperi, de asemenea, că relația voastră devine mai conectată din punct de vedere intelectual și spiritual.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop februarie 2022 Rac. Moment-cheie de Ziua Îndrăgostiţilor