Antena Meniu Search
x

Horoscop februarie 2022 Leu. Veşti bune în viaţa amoroasă

Februarie începe într-o notă foarte promițătoare pentru tine, cu o Lună Nouă pe 1 februarie, care se concentrează pe dragoste, relațiile interpersonale și abilitățile oamenilor. Aceasta este o veste bună pentru viața ta amoroasă, dar și pentru un nou început.

de Redactia Observator

la 31.01.2022, 15:46

Horoscop februarie 2022 Leu
Horoscop februarie 2022 Leu - Shutterstock

Soarele își schimbă zodia pe 18 februarie și se mută într-una dintre cele mai complexe din punct de vedere psihologic zone ale hărții tale. Acest lucru îți va fi util dacă ai de-a face cu orice traumă emoțională sau probleme de sănătate.

Horoscop bani februarie 2022 Leu

Conversațiile se îmbunătățesc, de asemenea, deoarece Mercur se revine în mers direct pe 3 februarie, încheind perioada retrogradă. Pentru tine, aceasta va fi o ușurare la locul de muncă, deoarece interacțiunile cu colegii vor deveni mai puțin tensionate și mai productive. Munca în echipă este din nou pe ordinea de zi și te vei simți mai puțin ca un lup singuratic.

Horoscop dragoste februarie 2022 Leu

Pe acelaşi subiect

Mercur aduce, de asemenea, vești bune pentru viața ta amoroasă mai târziu în cursul lunii, în special în data de 14, când această planetă comunicativă își schimbă semnele zodiacale și ajunge în sectorul amoros al cerului. Dacă ești singur și cauți o relație, concentrează-te pe a găsi pe cineva care să-ți fie compatibil intelectual.

Luna Plină a Leului de pe 16 februarie este un punct culminant al lunii și este un eveniment plin de entuziasm, generozitate și spirit. Atenție însă la tendința ta dogmatică și arogantă în această perioadă, pentru că nu toată lumea apreciază momentele tale dominatoare.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop februarie 2022 Leu. Veşti bune în viaţa amoroasă