Meniu
Search
x

Horoscop februarie 2022 Fecioară. Vei resimţi din plin efectele Lunii pline

Prima parte a lunii februarie pare să fie cu siguranță o perioadă aglomerată pentru tine, dar și una foarte productivă.

De Redactia Observator la 31.01.2022, 15:50

Dacă ai multe de făcut sau multe solicitări Luna Nouă din 1 februarie îți va spori abilitățile personale de organizare și îți va crește capacitatea de a te concentra asupra sarcinii în cauză. Este și un moment destul de creativ, mai ales după 3 februarie, când Mercur își încheie perioada retrogradă și revine la mersul direct, începând în casa creativității, aducându-ți inspirație și idei din belșug.

Horoscop bani februarie 2022 Fecioară

Până la jumătatea lunii februarie, Mercur este gata să schimbe zodia, oferindu-ți o perspectivă rațională și inteligentă asupra situației de la locul de muncă și îmbunătățind efortul și cooperarea cu colegii.

Cu toate acestea, nu te vei simți neapărat foarte sociabil și, odată ce ziua de lucru este încheiată, te vei mulțumi să te bucuri de propria ta companie. Acest lucru este valabil mai ales în timpul lunii pline din 16 februarie.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste februarie 2022 Fecioară

Poți profita la maximum de energiile Lunii Pline retrăgându-te și concentrându-te pe momente liniștite, calme, spirituale. Gândește-te la asta ca la o șansă de a te retrage de la agitația exterioară pentru câteva zile.

Când Soarele își schimbă zodia pe 18 februarie, se mută în casa iubirii. Aceasta este în mod clar o veste bună pentru relațiile de dragoste de tot felul, crescând căldura, afecțiunea și bunătatea. Dacă ești singur și cauți o nouă relație, acest tranzit solar pare foarte promițător.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Horoscop » Horoscop februarie 2022 Fecioară. Vei resimţi din plin efectele Lunii pline