Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop Balanţă luna octombrie 2024. Tensiuni sau probleme ce țin de casă, locuință sau relația cu părinții

Horoscop Balanţă luna octombrie 2024. Luna octombrie îți aduce o energie puternică, marcată de Eclipsa de Lună și Luna Nouă din 2 octombrie, care îți influențează direct personalitatea și imaginea publică. Aceasta este o perioadă excelentă pentru noi începuturi și schimbări în viața personală.

de Redactia Observator

la 30.09.2024 , 13:57

Horoscop Balanţă luna octombrie 2024 Horoscop Balanţă luna octombrie 2024. Tensiuni sau probleme ce țin de casă, locuință sau relația cu părinții - Shutterstock

Retrogradarea lui Jupiter din 9 octombrie aduce o perioadă de introspecție în privința filosofiei tale de viață și a călătoriilor. Te poți gândi la educația ta, la lărgirea orizonturilor și cum să îți dezvolți cunoștințele. Pe 12 octombrie, Pluto revine la mersul direct în Capricorn, aducând o clarificare și stabilitate în viața ta de familie și în relația cu rădăcinile. Poți rezolva tensiuni sau probleme ce țin de casă, locuință sau relația cu părinții. Luna Plină din 17 octombrie în Berbec îți va aduce un moment decisiv în relațiile tale personale. Fie că este vorba de o relație de dragoste sau de colaborare, ceva important va atinge apogeul, forțându-te să iei o decizie clară.

BANI: Pe 13 octombrie, când Mercur intră în Scorpion, vei observa o intensificare a discuțiilor despre bani și resurse. Poți avea parte de noi oportunități financiare, dar și provocări care necesită o analiză atentă. Venus, planeta iubirii și a finanțelor, intră în Săgetător pe 17 octombrie, favorizând negocierile și discuțiile legate de bani. Este o perioadă bună pentru a investi în proiecte educaționale sau în călătorii, dar fii atent la cheltuieli impulsive.

DRAGOSTE: Luna Plină din Berbec din 17 octombrie va scoate la iveală tot ceea ce nu funcționează în relațiile tale. Este un moment de adevăr, în care vei fi forțat să îți pui întrebări despre parteneriate. Dacă ai fost indecis în privința unei relații, acum va fi momentul să iei o decizie. Venus intră în Săgetător pe aceeași dată, aducând un aer nou și aventuros în sfera sentimentală. Dacă ești singur, vei fi mai deschis la flirturi și noi cunoștințe, iar dacă ești într-o relație, vei simți nevoia de a aduce mai multă spontaneitate și distracție în viața de cuplu.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Horoscop » Horoscop Balanţă luna octombrie 2024. Tensiuni sau probleme ce țin de casă, locuință sau relația cu părinții