Antena Meniu Search
x

Horoscop iunie 2021 Leu. Jocuri de culise vă pot afecta cariera, decizii importante în plan profesional

Horoscop iunie 2021 Leu. O lună cu bune și cu rele în toate sferele vieții voastre. Este un moment foarte provocator pentru carieră. În casa a zecea, Soarele în conjuncție cu Rahu indică faptul că s-ar putea să fiți prinși fără să vreți în tot felul de jocuri de culise. Prin urmare, vi se recomandă să vă feriți de dușmani. De asemenea, concentrați-vă mai mult pe muncă, pot să apară schimbări foarte bune în viața voastră profesională. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 31.05.2021, 18:05

Semn zodiacal Leu
Horoscopul lunii iunie 2021 pentru Leu - Shutterstock

Pe 22 iunie, Venus va tranzita a 12-a casă, a cheltuielilor și a pierderilor, lucru care vă poate afecta din punct de vedere financiar. Există posibilitatea de a merge în străinătate pentru a lucra, este un moment bun pentru oamenii de afaceri. Jupiter poate ajuta la creşterea profitului. 

De asemenea, este un moment bun pentru Leii care se pregătesc să susţină examene de competenţă. Tranzitul lui Saturn vă va ajuta să aveţi succes. 

Pozițiile planetelor, la începutul lunii, nu sunt favorabile vieții de familie. Pot exista discuții aprinse despre ceva, iar părinții pot suferi probleme de sănătate. Probabil că lucrurile se vor regla după tranzitul lui Marte. Puteți obține succese financiare departe de casă, prin intermediul fraților. 

Acesta este un moment bun pentru viața amoroasă. Veți putea să vă bucurați de momente romantice, iar micile turbulențe vor da sarea și piperul iubirii între parteneri. 

Pe acelaşi subiect

Este un moment bun şi din punct de vedere economic. Trei planete de bun augur stau în casa veniturilor și câștigurilor. Veniturile pot crește serios în luna iunie. Nu vă veți confrunta cu nicio provocare financiară în această lună. Cu toate acestea, după tranzitul lui Marte, cheltuielile pot crește.

Din punctul de vedere al sănătății, iunie poate aduce probleme. Aveţi grijă de voi.

Horoscop carieră iunie 2021 Leu

Luna iunie nu este una bună în ceea ce privește cariera pentru nativii zodiei Leu. Rahu este poziționat împreună cu Soarele în casa a zecea, legată de karma, ocupație, poziție și faimă. Această conjuncție te poate poziţiona în mijlocul unor jocuri de culise, care vă pot afecta profesia negativ. Prin urmare, vi se recomandă să aveți grijă cu adversarii. 

Sfatul astrelor pentru voi este să vă concentrați asupra muncii dumneavoastră, pentru ca nimeni să nu aibă ceva să vă reproşeze. La jumătatea lunii, când Soarele se va muta în casa profitului și a veniturilor, adică a unsprezecea casă, lucrurile se vor îmbunătăți. Oponenții voştri îşi vor pierde puterea, iar voi veţi deveni mai puternici. Relația cu şefii la locul de muncă va fi foarte bună, ceea ce vă va aduce numai beneficii. 

Pe 22 iunie, Venus se va muta în casa a douăsprezecea, a pierderilor și a cheltuielilor.

Pot să apară oportunităţi legate de călătorii în străinătate în legătură cu munca. Prezența lui Jupiter în semnul vostru este de foarte bun augur pentru afaceri. Există șanse mari de creștere a profitului.

Horoscop bani iunie 2021 Leu

Cel mai probabil, luna iunie va fi una bună pentru zodia Leu în plan financiar. Mercur, Jupiter și Venus în casa profitului indică faptul că veniturile voastre vor crește. În afară de salariu, pot apărea noi surse de venit. Cei angajați pot primi un fel de bonus sau stimulent. De asemenea, pot crește salariile.

Există perspective bune și în afaceri și, de asemenea, poate exista o creștere a profiturilor. Cu toate acestea, pentru un profit mai substanțial, va trebui să investiți ceva capital.

Nu veți avea probleme financiare în această lună, însă cheltuielile pot crește puțin după tranzitul lui Marte în casa a 12-a. Este important să controlați aceste cheltuieli. 

Horoscop dragoste iunie 2021 Leu

Pentru cei care sunt implicați în relații amoroase, luna va fi una foarte plăcută. Marte, Mercur și Venus vor fi împreună în casa a cincea, ceea ce va duce la multă căldură şi armonie în cuplu. Sentimentul de dragoste al unui față de celălalt va crește, iar relația va fi mai profundă. Vă veţi bucura din plin de romantism, vor exista o mulțime de oportunități de a petrece timp de calitate împreună. 

Odată Marte în a douăsprezecea casă, dragostea pentru acești nativi va fi una și mai puternică. Viaţa voastră va fi numai iubire. Este o lună foarte bună pentru cei căsătoriți. Leii vor avea parte de toată atenția și dragostea pe care le-o pot oferi partenerii lor. Atracția va crește. Soțul și soția se vor sprijini unul pe celălalt, iar viața conjugală va fi una extrem de fericită.

Horoscop sănătate iunie 2021 Leu

Din punctul de vedere al sănătății, luna aceasta nu este atât de favorabilă pentru Lei. Tranzitul lui Marte în casa a XII-a poate duce la probleme de sănătate, legate de piele sau ochi. 

De asemenea, este posibil să vă confruntați cu unele probleme legate de somn. Astrele vă recomandă să mergeți la medic, în caz de afecțiuni extreme. 

Aveți grijă de sănătatea voastră. Urmați un stil de viață sănătos și totul va fi bine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop iunie 2021 Leu. Jocuri de culise vă pot afecta cariera, decizii importante în plan profesional