Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop Leu luna octombrie 2024. Energie pozitivă și entuziastă în viața ta amoroasă

Horoscop Leu luna octombrie 2024. Luna octombrie aduce pentru tine schimbări importante, mai ales pe plan mental și emoțional. Luna Nouă și eclipsa de pe 2 octombrie îți activează comunicarea, relațiile cu cei apropiați și nevoia de a-ți exprima ideile într-un mod clar și eficient.

de Redactia Observator

la 30.09.2024 , 14:01

Horoscop Leu luna octombrie 2024 Horoscop Leu luna octombrie 2024. Energie pozitivă și entuziastă în viața ta amoroasă - Shutterstock

Ai ocazia să începi proiecte noi care implică scrisul, studiile sau legătura cu frații sau vecinii. Pe 9 octombrie, Jupiter începe retrogradarea în sectorul prieteniilor, aducând ocazia de a reevalua relațiile sociale și obiectivele tale de grup. Pluto încheie retrogradarea pe 12 octombrie, influențând sănătatea și rutina zilnică, îndemnându-te să adopți obiceiuri mai sănătoase și să îți organizezi mai bine viața de zi cu zi.

BANI: Pe plan financiar, finalul retrogradării lui Pluto poate aduce o mai bună gestionare a resurselor, mai ales legat de sănătate sau de sarcinile de muncă. Este posibil să primești o oportunitate de a te implica într-un proiect nou la locul de muncă, care să-ți aducă câștiguri suplimentare. De asemenea, retrogradarea lui Jupiter în sectorul social poate aduce amânări sau reevaluări în planurile pe care le ai cu prietenii sau grupurile de interese comune.

DRAGOSTE: Pe plan amoros, octombrie este o lună interesantă. Pe 17 octombrie, Venus intră în Săgetător, aducând o energie pozitivă și entuziastă în viața ta amoroasă. Dacă ești singur, te vei simți atras de aventură și de oameni cu un spirit liber, ceea ce poate duce la întâlniri memorabile. Dacă ești într-o relație, această energie poate aduce spontaneitate și bucurie, iar relația ta va beneficia de o comunicare deschisă și sinceră. De asemenea, Luna Plină din Berbec pe aceeași zi poate aduce claritate și rezoluții în chestiuni legate de planuri de viitor sau călătorii cu persoana iubită. Începând cu 22 octombrie, Soarele intră în Scorpion, aducând atenția către viața de familie și cămin.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Horoscop » Horoscop Leu luna octombrie 2024. Energie pozitivă și entuziastă în viața ta amoroasă