Antena Meniu Search
x

Horoscop Octombrie 2018 Fecioară. Timp cu familia, prietenii sincere şi o trădare

Horoscop Octombrie 2018 Fecioară. O perioadă bună pentru a vă descoperi şi pentru a avea mai multă încredere în voi şi în forţele proprii. Folosiţi-vă intuiţia atât la serviciu, cât şi în relaţiile amoroase, încercaţi lucruri noi şi fiţi deschişi pentru a întâmpina oportunităţile aşa cum se cuvine.

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscopul lunii Octombrie pentru Fecioară anunţă schimbări majore în relaţiile personale - Pixabay

Horoscop Octombrie 2018 Fecioară. A doua lună de toamnă este bună pentru a vă descoperi şi pentru a avea mai multă încredere în voi şi în forţele proprii. Folosiţi-vă intuiţia atât la serviciu, cât şi în relaţiile amoroase, încercaţi lucruri noi şi fiţi deschişi pentru a întâmpina oportunităţile aşa cum se cuvine.

Suportul ceresc din partea lui Marte şi Ceres va deveni factorul dominant care va permite Fecioarei să pună îşi pună în aplicare planurile şi să obţină rezultatele dorite. Este important să ţineţi cont de particularităţile perioadei: aveţi încredere mai puţină în oameni, pentru că riscul înşelătoriilor este ridicat mai ales în domeniul afacerilor în care activaţi.

Puteţi chiar să ajungeţi în situaţia în care să vă „sortaţi” prietenii şi cunoştinţele, pentru a înţelege cine merită să facă parte din viaţa voastră şi de cine trebuie să vă feriţi.

Bani

În ceea ce priveşte sfera financiară, Fecioarele trebuie să se gândească la planuri de viitor şi la proiecte durabile, care pot aduce beneficii considerabile. Nu căutaţi să obţineţi bani uşor şi rapid, pentru că puteţi greşi dramatic astfel.

Dacă aveţi dubii, căutaţi sfaturi şi opinii, apelând la rude şi prieteni de încredere sau la aliaţi competenţi care vă pot ajuta. Cu încredere veţi obţine rezultatele dorite.

Nativii acestei zodii care nu au propria afacere, vor avea parte de o lună liniştită, fără conflicte majore sau situaţii tensionate. Pot exista într-adevăr mici certuri sau neînţelegeri între colegi, dar acestea se vor rezolva repede, dacă acţionaţi cu mult tact şi politeţe.

Dragoste

Referitor la viaţa amoroasă, luna Octombrie se anunţă unică şi norocoasă pentru Fecioare. Nu vă grăbiţi totuşi când faceţi alegeri, chiar dacă soarta se va arăta favorabilă pentru voi. Situaţia se poate schimba întotdeauna, aşadar stăpâniţi-vă emoţiile şi oferiţi spaţiu atunci când este nevoie. Fiţi atenţi la sentimentele voastre, dar nu le ignoraţi pe cele ale celor din jur, dând dovadă de egoism şi nepăsare, ori veţi avea de pierdut.

Fecioarele care au familii pot face tot ce vor. Petreceţi timp alături de cei dragi, dar dacă aveţi nevoie de libertate şi spaţiu personal, nu vă sfiiţi să arătaţia cest lucru. Izolarea vă poate afecta într-un mod pozitiv, iar cei care vă iubesc vor înţelege că aveţi nevoie de o pauză de la socializare.

În general este o perioadă destul de plăcută şi pozitivă. Aveţi şansa să vă dezvoltaţi atât fizic, cât mai ales psihic, iar şansele de a vă găsi perechea vor fi surprinzător de mari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop Octombrie 2018 Fecioară. Timp cu familia, prietenii sincere şi o trădare