Antena Meniu Search
x

Horoscop Octombrie 2018 Leu. Noi prietenii, noroc în dragoste şi afaceri profitabile

Horoscop Octombrie 2018 Leu. O perioadă interesantă, activă şi predispusă unor noi începuturi în cariera profesională. Principalul său patron ceres, Soarele, este instabil. Cu toate acestea, Uranus, care poate crea situaţii tensionate, se va transforma în cel mai bun prieten al acestor nativi.

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscopul lunii Octombrie pentru Leu anunţă schimbări majore în dragoste - Pixabay

Horoscop Octombrie 2018 Leu. A doua lună de toamnă se anunţă interesantă, activă şi predispusă unor noi începuturi în cariera profesională. Principalul său patron ceres, Soarele, este relativ instabil. Cu toate acestea, Uranus, care poate crea cu uşurinţă situaţii tensionate, se va transforma în cel mai bun prieten al acestor nativi. Astfel, dinamica perioadei va creşte treptat, iar cele mai interesante evenimente vor apărea cel mai probabil spre sfârşitul lunii.

Acţiunile voastre vor garanta schimbări majore, mai ales în sfera financiară. Nu trebuie să vă lăudaţi, cei din jur vor fi oricum încântaţi să vă aibă aproape.

Bani

În ceea ce priveşte sfera financiară, Leii se pot considera cu adevărat norocoşi. Puteţi risca anumite contracte sau proiecte importante, este o perioadă excelentă pentru decizii, dar trebuie să vă asiguraţi că verificaţi fiecare pas de zece ori, pentru a nu avea parte de surprize neplăcute.

Nu vă bazaţi însă doar pe puterea voastră, acceptaţi sprijinul persoanelor de încredere, nu neapărat financiar, ci mai mult din punct de vedere emoţional.

Leii care au propria afacere pot întâmpina câteva probleme, dar cu sinceritate şi cu destul curaj pentru a cere ajutor, lucrurile vor fi aduse pe linia lor de plutire. Asumaţi-vă vina în cazuri extreme şi nu penalizaţi alte persoane pentru greşelile voastre. Fiţi calmi, înţelegători şi răbdători, iar succesul se va dovedi mai realist şi mult mai aproape decât v-aţi imaginat.

Leii care lucrează într-o companie, pentru altcineva, trebuie să fie foarte precauţi, mai ales dacă se implică în proiecte ambiţioase, care necesită multe resurse şi multă energie de muncă. Fiţi comunicativi şi învăţaţi să lucraţi în echipă, daţi dovadă de experienţă în calitate de lider, chiar dacă nu prea aveţi, imaginea pe care o arătaţi celor din jur şi mai ales şefilor este foarte importantă. Dacă totul este dus la bun sfârşit cu mult profesionalism, atunci superiorii voştri vă vor aprecia şi vă pot răsplăti aşa cum se cuvine.

Dragoste

În ceea ce priveşte sfera relaţiilor amoroase, luna octombrie poate deveni o perioadă interesantă şi chiar importantă pentrua ceşti nativi, deşi trebuie ţinut cont totuşi de natura instabilă a patronului ceresc Uranus. Această planetă va ajuta Leii, dar există şansa ca lucrurile să se schimbe instantaneu. Dacă simţiţi că norocul vă însoţeşte, încercaţi să rămâneţi vigilenţi şi deschişi oportunităţilor.

Folosirea oricăror beneficii într-un mod corect poate duce la rezultate foarte plăcute: atât voi, cât şi familia voastră va fi inundată de o stare de bine, iar împreună veţi avea parte de momente de neuitat.

Leii care au un partener/o parteneră de viaţă, ar trebui să menţină un echilibru între o stare armonioasă şi o atitudine pozitivă în această lună. Nu vă faceţi griji dacă în anumite momente nu puteţi ajunge la un compromis, situaţiile tensionate se vor rezolva în timp, cu tact şi înţelegere.

Succesul în dragoste va depinde în totalitate de comportamentul vostru, motiv pentru care trebuie să depuneţi tot efortul de care dispuneţi. În general, această lună de toamnă va fi liniştită, relaxantă şi vă va oferi toate imboldurile necesare pentru a vă găsi dragostea adevărată. Aveţi încredere în voi şi totul va fi bine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop Octombrie 2018 Leu. Noi prietenii, noroc în dragoste şi afaceri profitabile