Antena Meniu Search
x

Horoscop Octombrie 2018 Peşti. Noroc, bani mulţi şi o escapadă la munte

Horoscop Octombrie 2018 Peşti. Nativii acestei zodii vor avea un singur „asistent” planetar şi anume Ceres, dar sprijinul venit din partea acestuia va fi mai mult decât suficient pentru a rezolva toate problemele presante care apar de-a lungul timpului.

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscopul lunii Octombrie pentru Peşti anunţă o perioadă interesantă, plină de surprize - Pixabay

Horoscop Octombrie 2018 Peşti. Nativii acestei zodii vor avea un singur „asistent” planetar şi anume Ceres, dar sprijinul venit din partea acestuia va fi mai mult decât suficient pentru a rezolva toate problemele presante care apar de-a lungul timpului. Aveţi grijă în cine vă puneţi bazele, anumiţi prieteni ar putea să nu fie aşa de credincioşi pe cât se arată, aşa că cel mai bine ar fi să fiţi cu ochii în patru.

Este posibilă apariţia unor situații confuze, dar acestea nu vă vor aduce nimic negativ dacă vă asigurați că veți acționa într-o manieră rezonabilă și consecventă. În domeniul relațiilor personale, va fi foarte util să fiţi persistenţi și încrezători, mai ales dacă aveţi o dorință puternică de a schimba ceva. Trebuie să vă satisfaceți aceste nevoi cât mai repede posibil sau riscați să intraţi într-o stare de tristeţe inutilă.

În general, această lună de toamnă este unică şi pozitivă pentru, dar trebuie să puteți combina corect perioadele statice cu perioadele de activitate intensă. Aproape nimeni nu vă poate oferi sfaturi bune, așa că nu vă așteptați să primiţi ajutor specializat. De asemenea, trebuie să evitați să acționați într-un mod prea eroic, fiţi conştienţi de capacităţile voastre şi nu exageraţi, încercând să îi faceţi pe cei din jur să vă vadă cu ochi mai buni.

Bani

În ceea ce priveşte sfera relaţiilor financiare, Peştii vor resimţi o perioadă uşor stresantă, dar într-un sens bun, deoarece veţi fi obligaţi să daţi mai mult randament, iar superiorii vor aprecia negreşit.

Dacă aveţi propria afacere şi simţiţi presiuni din partea concurenţei, gândiţi-vă la anumite strategii puternice pentru a fi mereu cu un pas înainte. Ascultaţi sfaturile aliaţilor şi ale persoanelor de încredere, ei vă vor îndruma spre direcţia cea mai bună. Nu este neapărat nevoie să vă extindeţi afacerea acum, deci puteţi sta liniştiţi, aveţi destul timp pentru schimbări majore. În plus, această perioadă este mai bună pentru menţinerea poziţiilor stabile şi pentru un progres lent, dar sigur.

Peştii care lucrează pentru altcineva sunt sfătuiţi să fie atenţi şi să îşi analizeze toate şansele de a avansa profesional. Dacă nu vă simţiţi bine cu situaţia actuală, încercaţi să cereţi o mărire de salariu. Fiţi fermi, categorici şi motivaţi-vă dorinţa prin prezentarea tuturor creşterilor financiare pe care le-aţi adus firmei, în urma proiectelor demarate de voi, care au excelat. Aveţi şanse uriaşe să primiţi un răspun pozitiv.

Dragoste

Persoanele aflate sub acest semn zodiacal vor experimenta o lună de dragoste, înţelegere şi emoţie. Puteţi acţiona cu libertate absolută, norocul este de partea voastră.

Peştii care au o familie ar putea lua în considerare orice impuls de a ieşi împreună într-un loc mai special. O cină romantică, o plimbare cu bicicletele sau chiar o mică escapadă la munte ar fi o idee grozavă care vă va oferi relaxare, bună dispoziţie şi clipe de neuitat. Spontaneitatea este vitală pentru voi, aşa că o mică fugă din aglomeraţia oraşului poate fi alegerea perfectă.

Nativii acestei zodii care nu au un partener stabil pot apela la cursuri de cunoaştere personală şi relaxare, cum ar fi yoga, meditaţiile sau câteva cursuri de dans. Astrologii vă recomandă să nu vă angajaţi în relaţii serioase dacă nu vă simţiţi capabili şi confortabili pentru a vă asuma acest lucru. Singurătatea vă poate fi benefică, mai ales dacă aveţi multe alte lucruri importante de rezolvat acum. Puteţi oricând să vă distraţi alături de prieteni, pentru a nu vă simţi singuri sau depresivi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop Octombrie 2018 Peşti. Noroc, bani mulţi şi o escapadă la munte