Antena Meniu Search
x

Horoscop Octombrie 2018 Rac. Probleme în familie, o nouă iubire şi un bonus financiar

Horoscop Octombrie 2018 Rac. A doua lună de toamnă va însemna începutul unei perioade pozitive, plină de surprize şi evenimente neaşteptate. Acest semn va fi susţinut nu doar de patronul său ceresc obişnuit, Luna, ci va primi şi sprijinul lui Saturn.

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscopul lunii Octombrie pentru Rac anunţă schimbări în relaţiile personale - Pixabay

Horoscop Octombrie 2018 Rac. A doua lună de toamnă va însemna începutul unei perioade pozitive, plină de surprize şi evenimente neaşteptate. Acest semn va fi susţinut nu doar de patronul său ceresc obişnuit, Luna, ci va primi şi sprijinul lui Saturn, care este de obicei agresiv şi instabil în această zonă. Octombrie ar putea marca o nouă eră în viaţa voastră. 

Priviţi trecutul fără teamă, înţelegând că toate greşelile care v-au doborât starea spirituală au fost perfecte pentru a învăţa din greşelile voastre, urmând a nu le mai repeta în viitor. Păstraţi-vă aceste momente în mintea voastră, pentru că în acelaşi timp aveţi nevoie de ceva nou, incitant şi revoluţionar, iar buna dispoziţie vă va descrie cel mai bine atitudinea, mai ales în relaţiile personale.

Bani

Articolul continuă după reclamă

Sfera financiară ar putea provoca anumite dificultăţi pentru Raci în luna Octombrie, dar cu toate acestea, este destul de posibil să fie depăşite cu uşurinţă. Mai mult, aceste situaţii pot deveni benefice pentru a avansa în carieră sau pentru a porni o nouă afacere, mai prosperă şi mai stabilă pentru viitor. Nu vă speriaţi de ideea de a începe ceva nou, fiţi încrezători şi planificaţi totul în cel mai mic detaliu.

Dacă afacerea voastră există deja, nimic nu vă poate opri în a vă atinge obiectivele. Important este să acţionaţi din instinct, fără să vă gândiţi de sute de ori înainte, altfel veţi pierde timp şi vă veţi pierde încrederea în câştig.

Luna Octombrie se anunţă extrem de benefică pentru Racii care lucrează într-o companie, pentru altcineva. În primul rând, puteţi rezolva anumite sarcini sau proiecte într-un mdo exemplar şi veţi da dovadă de profesionalism şi putere de muncă în faţa superiorilor, care ar putea lua în considerare majorarea salariului vostru. În al doilea rând colegii de muncă se vor dovedi apropiaţi vouă şi dornici să vă ofere ajutor atunci când veţi avea nevoie şi veţi da dovadă de uşurinţă în lucrul în echipă şi de colegialitate.

Dacă vă simţiţi extenuaţi, luaţi în considerare un concediu de o săptămână, pentru a vă reîncărca bateriile şi pentru a vă relaxa complet. Nu este bine să vă supraîncărcaţi sau să lucraţi sub presiune, aşa că o pauză este binevenită pentru a evita perioadele stresante.

Dragoste

În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, Racii vor fi complet surprinşi în această perioadă. Există o posibilitate ca o persoană apropiată şi dragă vouă, să vă recunoască sentimentele şi să îşi dorească o poveste de dragoste alături de voi. Nu vă temeţi, lucrurile bune apar chiar atunci când nu vă aşteptaţi.

Racii singuri ar putea cunoaşte pe cineva care va exercita o influenţă puternică asupra voastră, nu neapărat într-un sens amoros, ci se poate dezvolta o prietenie adevărată, durabilă şi sinceră.

Acest lucru face ca a doua jumătate a lunii să devină din ce în ce mai interesantă. Va trebui să vă folosiţi toate resursele intelectuale pentru a veni cu noi perspective, dar recompensa va fi pe măsură.

Nativii acestei zodii care au deja o familie au anumite decizii de luat. Există posibilitatea să vă confruntaţi cu diferite situaţii tensionate sau problematice, care vă vor pune pe gânduri. Puteți deveni cu ușurință dependenți de sentimente puternice și emoții captivante, mai ales în discuţiile cu rudele sau persoanele foarte apropiate.

Trataţi totul cu prudenţă, tact şi sinceritate, iar problemele se vor rezolva cu uşurinţă, astfel, fără ca implicarea voastră personală să aibă vreun impact asupra strărilor de armonie şi pozitivitate. În sens opus, s-ar putea să vă distanţaţi fără să vreţid e aceste persoane. În general este o eprioadă bună, de cunoaştere, de înţelegere şi răbdare, presărată cu multe amintiri frumoase şi momente de neuitat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Horoscop » Horoscop Octombrie 2018 Rac. Probleme în familie, o nouă iubire şi un bonus financiar