Antena Meniu Search
x

Horoscop Octombrie 2018 Taur. Noi începuturi, noroc în dragoste şi afaceri

Horoscop Octombrie 2018 Taur. Aceşti nativi vor fi sprijiniţi în această perioadă de patronii lor cereşti obişnuiţi, Luna şi Venus. Este important să vă îndreptaţi atenţia asupra unor probleme apărute în prezent, fiţi vigilenţi, mai ales în ceea ce îi priveşte pe cei din jur.

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscopul lunii Octombrie pentru Taur anunţă surprize nebănuite - Pixabay

Horoscop Octombrie 2018 Taur. Aceşti nativi vor fi sprijiniţi în această perioadă de patronii lor cereşti obişnuiţi, Luna şi Venus. Este important să vă îndreptaţi atenţia asupra unor probleme apărute în prezent, ceea ce înseamnă mai mult să fiţi vigilenţi, mai ales în ceea ce îi priveşte pe cei din jur.

A doua lună de toamnă pune bazele unor noi începuturi pentru aceşti nativi. Ţineţi cont de sfaturile celor apropiaţi şi păstraţi-vă o atitudine obiectivă în ceea ce priveşte sfera emoţională. Depinde mult de cât de competenţi şi corecţi sunteţi, acţionând în cercurile de prieteni, mai ales când apar situaţii conflictuale care nu vă privesc neapărat în mod direct.

Dacă înţelegeţi unde greşiţi, nu aşteptaţi consecinţele, ci din contră, puneţi umărul la treabă şi luptaţi pentru ceea ce vă pasă. Doar voi sunteţi capabili să vă rezolvaţi problemele şi să vă readuceţi pe linia de plutire. Este nevoie de mult efort, probabil vor exista tensiuni emoţionale, dar le veţi învinge cu siguranţă cu multă răbdare şi mult tact.

Bani

În ceea ce priveşte sfera de lucru, Taurii îşi vor majora semnificativ veniturile în octombrie 2018. Cum? Prin muncă şi prin dedicare. Rezolvaţi prompt şi cu profesionalism orice probleme apărute în trecut, care încă au consecinţe în prezent, fără a vă folosi întreaga energie.

Aliaţii voştri vă vor fi alături la nevoie, iar cei care nu vă apreciază şi care concurează împotriva voastră nu vor avea sorţ de izbândă în această lună. Puterea lor este minimă, aproape insesizabilă. Încercaţi totuşi să înlăturaţi orice negativitate din jruul vostru, altfele ste posibil să aveţi parte de situaţii dezamăgitoare.

Taurii care nu deţin propria afacere vor munci mai mult, dar este un moment bun pentru a ajunge la un acord cu superiorii voştri, prin care puteţi eneficia de majorări financiare. Daţi dovadă de dedicare, de profesionalism şi de pasiune în ceea ce faceţi, iar laudele nu se vor opri nicio secundă.

Dragoste

Dragostea bate la uşă pentru Tauri, în această perioadă. Puteţi primi o mulţime de „bonusuri”, dacă veţi acţiona la timp, cu mult tact şi mult interes faţă de persoana iubită. Vă puteţi bucura de fiecare moment, căci dramele, situaţiile tensionate şi conflictele nu îşi vor face apariţia. Pe de altă parte, vă puteţi plicti de această oarecare monotonie, mai ales dacă nu apreciaţi stabilitatea pe termen lung. Din această cauză, nu vă grăbiţi neapărat să legaţi relaţii serioase sau să implicaţi şi familiile în viaţa personală. Bucuraţi-vă de tot ce e nou, şi doar la momentul potrivit luaţi decizia de a vă oficializa povestea de dragoste.

Taurii cu familii îşi vor petrece timpul împreună cu aceştia, apărând interesele comune şi preocupându-se de gospodărie mai mult ca oricând. Vacanţele şi călătoriile prin ţară sau străinătate ar trebui amânate sau evitate în această lună, fiind o perioadă destul de capricioasă şi predispusă răcelilor, iar vizitele la doctor ar putea fi necesare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop Octombrie 2018 Taur. Noi începuturi, noroc în dragoste şi afaceri