Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop Peşti august 2024

Începutul lunii va fi marcat de Luna Nouă în Leu pe 4 august, care îți activează sectorul muncii și al sănătății. Este un moment ideal pentru a începe noi proiecte legate de carieră sau pentru a face schimbări pozitive în stilul tău de viață.

de Redactia Observator

la 28.07.2024 , 13:17

- Shutterstock

Poți simți o motivație crescută să îți organizezi mai bine rutina zilnică și să te concentrezi pe obiectivele profesionale. Pe 5 august, Venus și Mercur se mută în Fecioară, activând sectorul parteneriatelor și al relațiilor. Venus aduce o notă de armonie și atracție în relații, iar Mercur retrograd aduce ocazia de a rezolva problemele nerezolvate cu partenerii sau colegii.

Mercur retrograd va reveni în Leu pe 15 august, și va fi activ în continuare în sectorul muncii și sănătății până pe 28 august. Aceasta poate aduce unele neînțelegeri legate de sarcinile de muncă sau de programul tău zilnic. Pe 19 august, Luna Plină în Leu aduce o iluminare în sectorul subconștientului și al introspecției. Soarele va trece în Fecioară pe 22 august, aducând mai multă energie și claritate în sectorul relațiilor.

BANI: La începutul lunii, Luna Nouă în Leu în sectorul muncii poate aduce șansa de a îmbunătăți veniturile prin proiecte noi sau prin ajustări în modul în care îți organizezi activitatea profesională. Pe 29 august, când Venus intră în Balanță, vei fi favorizat în aspectele legate de finanțele comune sau de investiții. Este un moment bun pentru a negocia sau a colabora în privința resurselor financiare. Fii deschis la oportunități care implică parteneriate sau colaborări financiare.

Articolul continuă după reclamă

DRAGOSTE: Pe 5 august, Venus și Mercur se mută în Fecioară, activând sectorul relațiilor. Venus aduce armonie și romantism, facilitând comunicarea și înțelegerea în relațiile tale. Mercur retrograd, pe de altă parte, te invită să revizuiești și să repari aspectele care nu au funcționat bine în trecutul apropiat. Pe 22 august, cu Soarele în Fecioară, vei experimenta o claritate mai mare în ceea ce privește nevoile și dorințele tale în relație. În final, Venus în Balanță pe 29 august aduce un accent pe echilibrul și armonia în relațiile intime și financiare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Horoscop » Horoscop Peşti august 2024