Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop Săgetător luna octombrie 2024. Neînțelegeri sau reevaluări în relațiile importante

Horoscop Săgetător luna octombrie 2024. La începutul lui octombrie, Luna Nouă și eclipsa de Lună activează sectorul prietenilor și al proiectelor de grup, oferindu-ți ocazia de a-ți revizui cercul social. Este un moment excelent pentru a te conecta cu oameni care împărtășesc aceleași valori și interese.

de Redactia Observator

la 30.09.2024 , 13:47

Horoscop Săgetător luna octombrie 2024 Horoscop Săgetător luna octombrie 2024. Neînțelegeri sau reevaluări în relațiile importante - Shutterstock

Pe 9 octombrie, Jupiter începe retrogradarea în sectorul parteneriatelor, ceea ce poate provoca unele neînțelegeri sau reevaluări în relațiile importante. Este un timp de introspecție, în care poți să reconsideri ce îți dorești de la cei din jur. De asemenea, pe 12 octombrie, Pluto își încheie retrogradarea, aducând claritate în problemele financiare și în modul în care gestionezi resursele. În a doua jumătate a lunii, Luna Plină în Berbec aduce un apogeu emoțional legat de creativitate, hobby-uri sau relațiile cu copii. De asemenea, intrarea lui Venus în Săgetător pe 17 octombrie îți va oferi un plus de carismă și încredere în sine.

BANI: Luna aceasta este favorabilă pentru evaluarea situației tale financiare. Începerea retrogradării lui Jupiter îți va oferi ocazia de a analiza parteneriatele și colaborările. Poate că este momentul să revizuiești contractele sau să negociezi termeni mai favorabili. Totodată, sfârșitul retrogradării lui Pluto îți va oferi o nouă perspectivă asupra banilor și asupra valorilor personale. E momentul să îți stabilești prioritățile financiare și să iei decizii mai înțelepte în ceea ce privește cheltuielile.

DRAGOSTE: Pe plan sentimental, Venus în Săgetător va aduce o energie plină de entuziasm și optimism în relațiile tale. Vei simți nevoia de aventură și de noi experiențe alături de partener. Luna Plină în Berbec va scoate la iveală dorințele tale profunde în dragoste, ceea ce poate duce la discuții semnificative. Este o perioadă în care poți să te exprimi mai liber și să îți explorezi pasiunile. De asemenea, Mercur în Scorpion va activa sectorul subconștient, ajutându-te să înțelegi mai bine emoțiile tale și să comunici deschis cu partenerul.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Horoscop » Horoscop Săgetător luna octombrie 2024. Neînțelegeri sau reevaluări în relațiile importante