Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 12-18 iunie 2023. Conflicte în dragoste, dar şi la serviciu

Horoscop săptămâna 12-18 iunie 2023. Careul dintre Mercur și Saturn care se petrece joi va agita locul de muncă și mai ales comunicarea cu colegii. Tratează subiectele delicate cu mult tact şi înţelegere. 

de Redactia Observator

la 12.06.2023, 12:26

Horoscop săptămâna 12-18 iunie 2023 - Profimedia

Horoscop săptămâna 12-18 iunie Berbec

În această săptămâna Mercur și Saturn se află în careu joi și s-ar putea ca un contract sau o negociere să nu funcționeze cum îți dorești. Sâmbătă Saturn retrogradarea și întârzie lucrurile, iar duminică ar loc Luna Nouă aduce o alternativă care pare foarte benefică dar se dovedește a fi înșelătoare.

BANI: Dacă trebuie să semnezi un contract în această săptămână sau te afli în proces de angajare ar trebui să știi că nu este un moment potrivit pentru a începe ceva nou. Saturn aduce nemulțumire, iar Luna Nouă îți oferă iluzii și te lasă să visezi cu ochii deschiși. Încearcă să amâni lucrurile.

DRAGOSTE:  Sentimentele tale sunt destul de efervescente și ai nevoie de adrenalină și motivație în relație. În acest sens poți să ieși mai mult, mai ales dacă ești singur dar te vei mulțumi doar cu plăcerea flirtului deoarece nu se întrevăd aspecte importante pentru inițierea unei relații stabile.

Pe acelaşi subiect

Horoscop săptămâna 12-18 iunie Taur

Mercur și Saturn se află în conflict joi și prin urmare planurile tale sociale intră în conflict cu domeniul financiar. Saturn începe să retrogradeze de sâmbătă și aduce o perioadă de limitare din punct de vedere social. Luna Nouă de duminică te îndeamnă să fii mai cumpătat cu banii și să faci economii.

BANI: Este important să îți pui priorități clare în activitățile sociale pe care vrei să le derulezi, mai ales dacă acestea implică și un efort financiar. Se pare că resursele tale nu sunt suficiente pentru a susține toate ideile tale și din acest motiv trebuie să faci alegeri care te frustrează, dar te lasă cu bani în buzunar.

DRAGOSTE: Dinamica dintre familia ta și partener s-ar putea să evolueze în sens negativ. Este important să încerci să calmezi lucrurile sau măcar să te retragi din conflicte ample și deschise. Partenerul are nevoie de suportul și susținerea ta așa că încearcă să petreci mai mult timp cu acesta.

Horoscop săptămâna 12-18 iunie Gemeni

Aspectul dificil dintre Saturn și Mercur de joi te va pune în ipostaza în care este nevoie de o decizie la locul de muncă. Saturn retrogradează apoi sâmbătă și aduce o perioadă austeră la locul de muncă, iar Duminică Luna Nouă aduce planuri noi, care corespund ideilor tale dar care nu sunt realizabile.

BANI: S-ar putea ca cineva de la locul de muncă, cel mai probabil un șef să te pună în ipostaza unei decizii dificile. Încearcă să analizezi lucrurile cât mai cerebral și așteptă-te la ceva frustrare în viitor, dar din păcate nu poți face mai lucru, decât să identifici cel mai bun compromis.

DRAGOSTE: Comunicarea cu partenerul ar putea fi agitată de emoții și sentimente infantile. Se pare că nevoia ta de atenție se transformă într-o tachinare continuă pentru celălalt care este obosit de aceste cerințe. Dacă ești singur vei avea partea de o serie de conversații provocatoare în weekend.

Horoscop săptămâna 12-18 iunie Rac

Planurile tale sunt puse sub semnul întrebării, mai ales ca joi Mercur și Saturn se află în careu. De sâmbătă Saturn retrogradează și te vei simți fără repere. Iar Luna Nouă din Gemeni care se petrece duminică ar putea să îți aducă vise și sentimente premonitorii dar și iluzorii.

BANI: Careul Mercur-Saturn arată o dificultate în gestionarea banilor pe termen lung, mai ales dacă ești implicat într-un proiect în care ai investit bani. Se pare că lucrurile nu mai sunt la fel de clare ca la început și ai nevoie să improvizezi. Este nevoie de timp și răbdarea pentru a putea trece de acest moment.

DRAGOSTE: Ceri partenerului dovezi palpabile de iubire și afecțiune, ai nevoie ca sentimentele din relație să aibă un caracter mai concret. Încearcă să nu te superi prea tare când celălalt nu înțelege ceea ce vrei să comunici. Nu uita să vorbești pe limba lui, nu pe a ta, atunci când soliciți ceva emoțional.

Horoscop săptămâna 12-18 iunie Leu

Careul dintre Mercur și Saturn ar putea aduce conflicte financiare care includ și prietenii, mai ales joi. Sâmbătă Saturn retrogradează și va pune sub semnul întrebării stabilitatea ta financiară, iar duminică are loc Luna Nouă în Gemeni care te îndeamnă să nu crezi tot ceea ce vine din partea mediului social.

BANI: Te vei simți ca între ciocan și nicovala atunci când trebuie să decizii dacă îți ajuți un prieten sau un apropriat cu o sumă importantă de bani în detrimentul confortul tău financiar. Deși ai tendința de a ajuta pe cei din jur acum riscurile destabilizării tale financiare sunt mai mari.

DRAGOSTE: Dacă ești singur poți profita de prezența planetelor din zodia ta pentru a începe o nouă relație. Vei experimenta o formă destul de surprinzătoare de întâlniri în această perioadă lucru care te-ar putea intimida. Este important să fii sigur pe sentimentele tale și autentic în exprimare.

Horoscop săptămâna 12-18 iunie Fecioară

Careul dintre Mercur și Saturn care are loc joi actualizează conflictul dintre domeniul profesional și cel rațional. Cum Saturn începe să retrogradeze apoi de sâmbătă se pare că va fi mult de lucrat în cadrul relației. Luna Nouă de duminică s-ar putea să îți arate că motivele conflictelor sunt nerealiste.

BANI: Locul de muncă ar putea genera conflicte cu partenerul, fie din cauza unei prezențe prea mari la activitățile companiei sau prin nivelul tău de interes și implicare față de sarcinile tale. Luna Nouă de duminică s-ar putea să îți arată că de fapt ceea ce considerai a fi real e doar o iluzie, o promisiune.

DRAGOSTE: Ai tendința de a face compromisuri în relație din cauza jobului. Acest moment te aduce pe tine și pe partener într-o perioadă de tranziție care începe de sâmbătă. În funcție de acțiunile voastre în următoarele luni se va decide și cursul relației voastre, care poate include și finalizarea acesteia.

Horoscop săptămâna 12-18 iunie Balanță

Conflictul dintre Mercur și Saturn care se petrece joi aduce în prim plan nemulțumirea ta față de colectivul cu care lucrezi. Cu Saturn retrograd începând de sâmbătă ai putea face o serie de modificări importante. Luna Nouă de duminică se poate să contureze idei prea fantaziste pentru cum stau lucrurile.

BANI: Este foarte probabil să fii pus în ipostaza de a restructura un departament sau procedurile de muncă deja învechite. Poți parcurge acest proiect dar trebuie să te ferești de ideile prea revoluționare și futuriste și să te axezi pe lucrurile practice ale muncii tale.

DRAGOSTE: Se pare că domeniul social susține foarte bine ideea de relații și mai ales relații noi. Astfel, există premise bune în această săptămână pentru a te întâlni cu persoane interesante. Trebuie totuși să ții cont te tendința ta de a exagera, inclusiv emoțional, și prin urmare ai nevoie de echilibru și aici.

Horoscop săptămâna 12-18 iunie Scorpion

Careul dintre Mercur și Saturn s-ar putea să te facă să cheltuiești emoțional mai ales joi. De sâmbătă Saturn începe retrogradarea și pune sub semnul întrebării nevoile și dorințele tale, iar Luna Nouă care se petrece duminică ar putea să îți aducă în față anumite erori financiare care trebuie reparate.

BANI: Impulsivitatea ta ar putea conduce la îndatoriri destul de mari, așa că ai grijă la ce anume contractezi până în weekend. Cu siguranță duminică este ziua adevărului când îți dai seama că nu aveai nevoie de atâția bani împrumutați care te pun acum în ipostaza unor eforturi financiare și mai mari.

DRAGOSTE: În această săptămâna îți poți confirma relația în diverse moduri, fie prin expunerea față de prieteni, familie sau chiar o formă de recunoaștere legală. Se pare că cineva din preajma ta îți va oferi binecuvântarea pentru relația în care te afli și acest lucru te va bucura foarte tare.

Horoscop săptămâna 12-18 iunie Săgetător

Aspectul dinamic dintre Saturn și Mercur ar putea aduce conflicte între relația ta și familia de proveniență. Cum Saturn retrogradează de sâmbătă tot sistemul familial se va afla în proces de restructurare. Luna Nouă de duminică poate aduce și mai multă confuzie în relație.

BANI: Retrogradarea lui Saturn va aduce efecte și în plan profesional, aici ai putea întâmpina dificultăți și întârzieri la care nu te-ai aștepta în mod normal. Este important să nu intri în panică, ci să te adaptezi la ritmul diferit de a interacționa mai ales cu figurile de autoritate din cadrul locului de muncă.

DRAGOSTE: Relația ta ar putea fi destabilizată să influența familiei care nu pare să aibă efecte pozitive. Nesiguranța impregnată de acest moment poate altera sentimentele dintre tine și partener. Este important ca în comunicare să abordați inclusiv fantasmele de dezastru și respingere din partea familiei.

Horoscop săptămâna 12-18 iunie Capricorn

Careul dintre Mercur și Saturn care se petrece joi va agita locul de muncă și mai ales comunicarea cu colegii. Saturn începe să retrogradeze de sâmbătă ceea ce înseamnă că eficiența comunicării tale va fi scăzută. Luna Nouă de duminică te poate face să te gândești la un alt loc de muncă.

BANI: Se pare că nu te mai înțelegi foarte bine cu colectivul în care lucrezi. Este posibil să te simți izolat sau respins de aceștia, iar acest lucru să afecte randamentul tău la locul de muncă. Încearcă totuși să nu te pripești în decizii și să cauți un alt loc de muncă până nu încerci să rezolvi lucrurile aici.

DRAGOSTE: Gelozia pare că atinge relația ta și te face foarte vulnerabil emoțional. Ai tendința de a vedea oriunde infidelitate și de a cere tot timpul confirmări și asigurări din partea persoanei iubite. Insecuritățile tale au altă cauză dar se pare că vor găsi o formă de manifestare în plan relațional.

Horoscop săptămâna 12-18 iunie Vărsător

Aspectul conflictual dintre Mercur și Saturn care se petrece joi ar putea să nu te lase să te bucuri de banii pe care îi ai. Saturn retrogradează începând de sâmbătă și cere mai multă responsabilitate față de bani, iar Luna Nouă de duminică aduce o nevoie ireală de a cheltui sau investii banii.

BANI: Ești într-un conflict legat de economisire și investirea banilor. Cum aspectele care sunt legate de a face ceva cu banii arată că această nevoie de bazează mai mult pe idei, iluzii sau povești frumoase ar fi indicat ca pentru o perioadă să urmezi calea lui Saturn și să pui banii de o parte, până la vremuri de judecată mai bună.

DRAGOSTE: Din fericire în plane relațional ai partea de susținerea și se suportul partenerului. Deși, uneori partenerul pare a fi conștiința ta externă care îți îngrădește impulsurile. Încearcă să nu te superi, ci să integrezi această parte de grijă pe care partenerul o are față de tine și siguranța ta.

Horoscop săptămâna 12-18 iunie Pești

Joi, Mercur și Saturn se află în conflict și poate apărea un conflict între tine și familia ta. Cum retrogradarea lui Saturn care începe sâmbătă are loc în zodia ta vei traversa o perioadă de schimbări majore. Duminică, la Luna Nouă s-ar putea încerca un șantaj emoțional din partea familiei.

BANI: Saturn retrogradează în zodia ta și ai putea resimți această perioadă destul de frustrant pentru că pare să te restricționezi, inclusiv în expunerea abilităților sau în câștigarea banilor. Este important să cunoști noțiunea e reținere, economie și cumpătare, cel puțin pentru următoarele săptămâni.

DRAGOSTE: S-ar putea să te simți renegat de familie și lipsit de repere emoționale. Dar este o perioadă în care ai nevoie de singurătate pentru a analiza care sunt nevoile și idealurile tale emoționale și relaționale. Astfel, permite să reduci ritmul vieții tale și să privești lucrurile mai pragmatic.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 12-18 iunie 2023. Conflicte în dragoste, dar şi la serviciu