Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 20 - 26 septembrie 2021 pentru zodia Fecioară

Horoscop săptămâna 20 - 26 septembrie 2021. Astrologii anunță o perioadă prielnică pentru nativii zodiei Fecioară. Aceştia au noroc în tot ce îşi propun, în special la locul de muncă şi în proiectele personale care le-ar putea aduce un venit suplimentar. Nici în dragoste lucrurile nu stau rău, astrele oferindu-le răsfăţaţilor lunii un plus de carismă la care puţine persoane ar putea rezista.

de Redactia Observator

la 17.09.2021, 16:43

Horoscop săptămâna 20 - 26 septembrie 2021 pentru zodia Fecioară
Horoscop săptămâna 20 - 26 septembrie 2021 pentru zodia Fecioară - Shutterstock

Săptămâna aceasta, nativii zodiei Fecioară au parte de energie şi voie bună, fără ca vreun obstacol să le stea în cale. Optimismul nu îi face, însă, neglijenţi, atenţia la detalii garantând succesul în orice proiect profesional sau personal. Mai ales la locul de muncă, astrele asigură în zilele următoare un parcurs excelent, de care cei născuţi în zodia Fecioară vor profita la maximum. În schimb, nu trebuie uitaţi cei dragi, care s-ar putea simţi neglijaţi.

Horoscop dragoste săptămâna 20 - 26 septembrie 2021 Fecioară

Traiectoria planetelor îi face pe nativii zodiei Fecioară de-a dreptul irezistibili. Sociabili şi îndrăzneţi, aceştia vor avea mai mult curaj să abordeze persoanele de care sunt interesaţi, cu şanse mari de reuşită. Cei care sunt deja implicaţi într-o relaţie serioasă vor redescoperi şi se vor lăsa redescoperiţi de persoana iubită, în timp ce persoanele singure şi-ar putea întâlni viitorul partener. Este o perioadă prielnică pentru comunicare, iar pasiunea pluteşte în aer.

Horoscop bani săptămâna 20 - 26 septembrie 2021 Fecioară

Nativii zodiei Fecioară au noroc şi la bani, săptămâna aceasta. Eficienţa de care dau dovadă la locul de muncă şi în proiectele individuale nu trece neobservată, iar răsplata va fi pe măsură. Şi, chiar dacă pentru mulţi dintre ei câştigurile materiale nu sunt la fel de importante precum bucuria şi experienţele dobândite, banii vor aduce un plus de stabilitate în casă. În plus, o parte din suma câştigată poate fi folosită pentru a-i surprinde plăcut pe cei dragi. Printr-un cadou simbolic, bine gândit, cei născuţi în zodia Fecioară le pot reaminti apropiaţilor cât de speciali sunt pentru ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 20 - 26 septembrie 2021 pentru zodia Fecioară