Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 26 iunie-02 iulie 2023. Surprize în iubire şi schimbări la serviciu

Horoscop săptămâna 26 iunie-02 iulie 2023. Saturn îl ajută atât pe Soare în această săptămână, cât și pe Mercur care influențează relațiile sociale și conexiunile cu oameni noi.

de Redactia Observator

la 26.06.2023, 15:20

Horoscop săptămânal prezentat de Observator
Horoscop săptămâna 26 iunie-02 iulie 2023. Surprize în iubire şi schimbări la serviciu - Profimedia

Horoscop săptămâna 26 iunie-02 iulie Berbec

Săptămâna aduce în prim plan aspectele pozitive dintre Soare și Mercur și Saturn. Acestea au ca efecte consolidarea relațiilor familiale și sprijinul pe care familia ți-l acordă. În weekend Venus face aspect stresant Uranus și ar putea aduce conflicte în cuplu care sunt legate în principiu de bani.

BANI: Dacă ai nevoie se sprijin familia este cea mai importantă resursă în această perioadă. Cu toate acestea Uranus se află în casa banilor așa că ar fi bine să nu te avânți în investiții extravagante sau riscante. Este important să păstrezi o oarecare rigoare a utilizării și gestionării banilor.

DRAGOSTE: Weekendul va aduce discuții care pot escalada ușor în conflicte mai ales din cauza geloziei sau a banilor. Dacă ai fonduri comune cu partenerul asigură-te că nu există decizii unilaterale și de asemenea încearcă să oferi stabilitate emoțională partenerului tău pentru a scădea nivelul iritabilității.

Pe acelaşi subiect

Horoscop săptămâna 26 iunie-02 iulie Taur

Saturn îl ajută atât pe Soare în această săptămână, cât și pe Mercur care influențează relațiile sociale și conexiunile cu oameni noi. Spre weekend Marte și Uranus nu se înțeleg foarte bine și pot apărea decizii importante, mai ales comunicarea unei forme de independență față de familie și atribuirea propriilor decizii.

BANI: Cu planul social activ în această săptămână vei interacționa cu persoane care vor reprezenta un real sprijin în viitor, în plan profesional. Astfel, este indicat să fii deschis oricăror idei de comunicarea sau discuție deoarece acestea pregătesc terenul pentru colaborări semnificative în plan profesional.

DRAGOSTE: Familia devine un subiect sensibil pentru tine și ai nevoie de spațiu, dar se pare că modul tău de a comunica nevoia de independență este destul de agresiv și brutal. Ai tendința de a te exprima impulsiv și astfel să nu ții cont de contexte sau circumstanțe. Încearcă să îți temperezi atitudinea.

Horoscop săptămâna 26 iunie-02 iulie Gemeni

Saturn aduce în această săptămână semne bune pentru domeniul profesional dar și cel financiar, așadar în relație cu Soarele și Mercur favorizează creșterea. La finalul săptămânii, Marte și Uranus se află în careu și pot produce tulburări ale modului de comunicare și înțelegere cu ceilalți.

BANI: Miercuri Soarele beneficiază de aspectul cu Saturn, iar vineri Mercur este cel care primește influența acestuia. Dacă îți cauți un loc de muncă acum este momentul în care vei avea succes, iar dacă ai nevoie de ceva nou se pare că un proiect este pe cale de a fi prezentat, nu este exclusă și primirea unei sume de bani.

DRAGOSTE: Comunicarea ta este invadată de tot felul de rețineri și inhibiții, iar acest lucru se va observa cel mai adesea în relație cu partenerul. Sentimentele tale nu se exprimă foarte bine prin limbaj și pot crea frustrări sau se pot manifesta prin tendința de izolare față de partenerul tău.

Horoscop săptămâna 26 iunie-02 iulie Rac

Nevoia de explorare și de adrenalină marchează puternic această săptămână prin aspectele pa care Soarele și Mercur se formează împreună cu Saturn. Iar în weekend Marte și Uranus pot produce dezechilibre financiare cauzate de cheltuieli excesive pentru distracție sau socializare.

BANI: În cursul săptămânii nu apar indici de disconfort financiar, dar se pare că în weekend apar efectele unei atitudini prea indulgente cu privire la cheltuirea banilor. De asemenea, poți să constanți că ai fost și prea generos cu oamenii din jur, fără motiv, lucru care se simte din plin în bugetul tău.

DRAGOSTE: Ai nevoie de sentimente și emoții noi, diferite de cele de până acum care să producă mai multă energie și motivație. Dar se pare că acestea nu vor fi provocate de partener sau cineva exterior, ci mai degrabă vor fi generate de tine iar ceilalți se vor racorda la noul tău val de energie, mai dinamică.

Horoscop săptămâna 26 iunie-02 iulie Leu

Saturn face aspecte benefice cu Soarele – miercuri, iar apoi cu Mercur – vineri, fapt care te ajută să mai reduci din intensitatea fricilor și temerilor legate de bani sau dependențe. În weekend Marte și Uranus se întâlnesc într-un mod agresiv care ar putea afecta și poziția ta profesională, prin comportamentul abordat.

BANI: Se pare că reușești să nu mai fii copleșit de fricile de dependență față de ceilalți, de faptul că vrei rămâne fără bani și viața îți va fi pusă în pericol. Găsești resurse să îți consolidezi propria securitate financiară, iar cel mai eficient mod este prin achitarea datoriilor față de ceilalți, în ritmul accesibil.

DRAGOSTE: Nevoia ta de control și securitate ar putea afecta inclusiv relația unde ai tendința de a fi dominator sau de a considera că relația trebuie să se ghideze după principiile tale de viață. Din păcate atitudinea ta combativă nu poate susține demersuri constructive, fapt pentru care relația poate fi afectată.

Horoscop săptămâna 26 iunie-02 iulie Fecioară

În această săptămână Saturn susține Soarele și pe Mercur iar efectele acestor aspecte se vor vedea în dinamica relației personale care se îmbunătățește. Careul dintre Marte și Uranus care se formează în weekend are potențial de a fisura și relațiile familiale din cauza unor temeri personale.

BANI: Pe lângă interacțiunile nefaste cu familia s-ar putea să fie necesare și câteva lucrări de renovare sau de consolidare a locuinței, ceea ce reprezintă o cheltuială importantă. Fii atent cum gestionezi banii pentru că s-ar putea să te trezești la final de săptămână fără prea mult din bugetul inițial.

DRAGOSTE: Săptămâna aceasta are un puternic potențial de a consolida relația pe care deja o ai. În contextul în care ești singur se observă posibilitatea unei relații stabile și durabile încă de la început. Oricum ar fi, se pare că ești mai sigur pe sentimentele tale și ai o maturitate emoțională mai mare.

Horoscop săptămâna 26 iunie-02 iulie Balanță

Saturn susține munca în echipă și rezultatele profesionale excepționale în această săptămână prin aspectele pe cere le conturează cu Soarele și Mercur. În weekend Marte și Uranus fac un aspect negativ care influențează domeniul financiar și poate anunța câteva pierderi neașteptate.

BANI: Cu careul dintre Marte și Uranus ai putea experimenta în weekend frustrarea unui buget limitat din cauza extravaganțelor sociale din ultima vreme. Este important să reușești să ții sub control cheltuielile și să te rezumi la ceea ce este cu adevărat necesar și important pentru tine.

DRAGOSTE: Comunicarea este punctul cheie al interacțiunilor tale profesionale și personale, iar în această săptămână vei observa că există motive de bucurie. Eventual evoluția favorabilă a relației tale te conduce la ideea de a concretiza lucrurile și astfel puteți stabili eventual ziua căsătoriei.

Horoscop săptămâna 26 iunie-02 iulie Scorpion

În timpul săptămânii influența cea mai marcantă este a lui Saturn care te motivează mai mult decât până acum și îți scoate în cale domenii de activitate care îți fac plăcere. Spre finalul săptămânii, Marte și Uranus pot influența relația și vei observa că partenerul este nemulțumit de puținul timp acordat.

BANI: Deși activitatea de la muncă îți este benefică și se pliază foarte bine pe interesele tale se pare că îți place să lucrezi mai mult singur decât în echipă. Din acest punct de vedere lucrurile se pot transforma într-o provocare când va fi nevoie să colaborezi cu colegii de muncă pentru a duce totul al bun sfârșit.

DRAGOSTE: Și partenerul are nevoie de prezența și atenția ta și ar fi indicat să reușești să aduci în relație o parte din toată motivația și energia pe care o ai la nivel profesional. Partenerul se simte neglijat și poți să îți iei ceva timp liber pentru a compensa perioada de lipsă și frustrare din ultima vreme.

Horoscop săptămâna 26 iunie-02 iulie Săgetător

Saturn aspectează în sens benefic pe Soare și Mercur pe parcursul săptămânii ceea ce te va ajuta să rezolvi anumite aspecte legate de fonduri comune. Ulterior, în weekend Marte și Uranus se află în aspect stresant și pot produce insatisfacții legate de mediul de lucru care nu corespunde ideilor tale.

BANI: Miercuri și vineri vei putea să ajungi la un consens fie cu cineva din familie, fie cu cineva cu care trebuie să rezolvi niște aspecte imobiliare. Astfel vei economi o sumă importantă de bani datorită negocierilor și a abilității tale de a evalua corect costurile nivelul de investiții necesar.

DRAGOSTE: În relații mare provocare va fi legată de program și de nivelul de responsabilități care trebuie îndeplinite. Astfel partenerul ar putea fi nemulțumit de modul în care percepi tu rezolvarea sarcinilor casnice. Stilurile voastre atât de diferite trebuie să își găsească un consens pentru a evita conflictele.

Horoscop săptămâna 26 iunie-02 iulie Capricorn

Saturn, planeta care te guvernează va influența masiv această săptămână prin aspectele pe care le face cu Soarele și cu Mercur. Careul dintre Marte și Uranus care se petrece în weekend va atinge puncte sensibile ale relației cu partenerul pentru că agită sentimente de gelozie sau agresivitate.

BANI: Comunicarea cu oamenii cu care ai proiecte sau colaborări funcționează foarte bine, iar dacă ai de stabilit reguli sau moduri. Este foarte posibil ca un proiect să ia contur acum și să fie necesar să stabiliți parcursul și modul de funcționare. Pune în evidență ideile și părerile tale pentru că sunt constructive.

DRAGOSTE: Ar fi indicat ca în weekend să ai grijă la sentimentele ostile pe care tu sau partenerul le puteți manifesta prin comportament. Nesiguranțele voastre vor da frâu sentimentelor de gelozie, sau poate veți da curs unei lupte pentru putere în care orgoliile se vor ciocni în modul foarte brutale.

Horoscop săptămâna 26 iunie-02 iulie Vărsător

Saturn, cel care te guvernează te va ajuta în timpul săptămânii să îți organizezi mult mai bine activitățile astfel încât să eficientizezi modul de gestionare a programului de lucru. Careul dintre Marte și Uranus care va avea loc în weekend este posibil să pună pe masă discuții serioase despre oficializarea relației.

BANI: Vei câștiga mai mulți bani dacă reușești să îți organizezi toate sarcinile de la serviciu astfel încât să atingi obiectivul impus de tine sau de companie. Nu este exclus să fii desemnat pentru re-organizarea unui departament care are tot felul de întârzieri sau eșecuri în livrarea la timp a rezultatelor.

DRAGOSTE: Nevoia de perspective reale și concrete în relație este posibil să stârnească nemulțumiri. Există cumva percepția că lucrurile sunt grăbite sau că încă nu este momentul pentru o etapă atât de marcantă în relație. Încercați să găsiți un punct de mijloc între nevoie de consolidare și nevoia de libertate.

Horoscop săptămâna 26 iunie-02 iulie Pești

Saturn inițiază o serie de aspecte cu Soarele și Mercur în această săptămână care îți vor face sentimentele mult mai stabile și clare. La final de săptămână Venus și Uranus se ciocnesc și aduc cu sine nevoie de schimbare la locul de muncă, mai ales a modului în care interacționezi cu colegii.

BANI: Această săptămână pare a fi destul de epuizantă, iar frustrările se vor resimți în weekend când vrei simți că e timpul să schimbi ceva la colectivul cu care lucrezi. Filosofia de funcționare a proceselor legate de muncă nu mai este mulțumitoare și îți impune mai multe piedici, decât organizare.

DRAGOSTE: Din fericire din punct de vedere emoțional ai parte de o perioadă foarte bună. Știi ce simți și pare că poți și controla intensitatea sentimentelor tale. În acest context ești maestrul propriilor sentimente și astfel vei avea confirmarea că ești în relația care trebuie sau vei ști de la început dacă te vei înțelege cu persoanele cu care te întâlnești.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 26 iunie-02 iulie 2023. Surprize în iubire şi schimbări la serviciu