Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie 2021 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie 2021. Astrologii întrevăd veşti bune pentru cei aflaţi sub semnul Berbecului, mai ales în dragoste.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 24.09.2021, 09:45

Semn zodiacal Berbec
Horoscop săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie 2021 pentru zodia Berbec - Shutterstock

În această săptămână, nativii Berbec au nevoie de mai multă atenţie şi totodată şi de o pauză pentru analiză. Faceţi un pas înapoi, priviţi de la distanţă şi gândiţi-vă opţiunile. Menţineţi-vă autocontrolul altfel riscaţi să clacaţi la un momentdat, mai ales la serviciu. Respirați adânc și rămâneți calmi. Nu fiţi intoleranţi cu cei din jur, chiar dacă nu acceptaţi incompetenţa anumitor colegi. Tote acestea vor duce imediat la un conflict puternic. Orice poziție pe care o luați trebuie să se bazeze pe corectitudinea problemei mai degrabă decât pe iritabilitatea pe care o experimentați.

Horoscop dragoste săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie 2021 Berbec

Din perspectiva relaţiilor sentimentale sunteţi norocoşi în această săptămână. Indiferent dacă veţi avea stări frustrante sau necooperante în relaţie, partenerul/partenera, dar şi cei dragi vă vor accepta temperamentul pasager. Există însă şansa ca şi cel apropiat vouă să treacă printr-o perioadă dificilă, motiv pentru care este necesar să fiţi calmi, răbdători şi înţelegători. Daţi dovadă de iubire necondiţionată! 

Horoscop bani săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie 2021 Berbec

Sunteţi necugetaţi în mod nejustificat şi destul de competitivi la serviciu. Această conduită nu vă face cinste şi nu este îndrăgită de colegii de muncă. Atunci când purtaţi discuţii, având o asemenea atitudine s-ar putea să nu aveţi succes. Dacă nu vă controlați comportamentul nepăsător, oamenii vă vor considera necooperanți și nu prea orientați spre servicii. Prin urmare, nu mai fiţi atât de dificili, altfel oamenii vă vor trata asemănător.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie 2021 pentru zodia Berbec