Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie 2021 pentru zodia Gemeni

Horoscop săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie 2021. Astrologii atenționează nativii din zodia Gemeni că sunt pe punctul de a pierde relații prețioase dacă vor continua să pună pe primul loc cariera și ambițiile profesionale.

de Redactia Observator

la 24.09.2021, 09:43

Semnul zodiei Gemeni
Horoscop săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie 2021 pentru zodia Gemeni - Shutterstock

Gemenii se bazează în general pe intuiție și lucrurile par să meargă într-o direcție bună pentru ei, pe plan profesional. Sunt asertivi și nu se lasă perturbați atunci când sunt focusați pe o problemă anume. Dacă li se solicită intervenția, pot media orice conflict. La serviciu, nativul din zodia Gemeni este omul bun la toate. Mare atenție la relațiile cu persoanele dragi, care în ultima vreme au fost extrem de neglijate. 

Horoscop dragoste săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie 2021 Gemeni

În dragoste, Gemenii sunt relaxați și încrezători. Cei care sunt singuri au parte de multă atenție. Pare că au toată lumea la picioare în săptămâna care urmează, cu un minim de efort. Gemenii implicați în relații amoroase au parte de momente de relaxare, dacă vor reuși să le acorde partenerului atenția pe care o merită. Săptămâna vine cu numeroase ocazii pentru a petrece momente intime împreună. Bucurați-vă de ele pentru că nu sunt pentru totdeauna!

Horoscop bani săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie 2021 Gemeni

Gemenii sunt relaxați și calmi când vine vorba de afaceri. Fac față cu brio celor mai dificile sarcini și dau dovadă de multă stăpânire de sine când ating culmile succesului. Mare atenție la suprasolicitare. Colegii de serviciu apreciază competența și siguranța de care dau dovadă nativii zodiei Gemeni, însă vor încerca să profite de acest lucru în propriul interes. E un moment propice pentru a cere o mărire de salariu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie 2021 pentru zodia Gemeni