Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal 02-08 octombrie 2023. Discuţii aprinse în dragoste şi o decizie importantă

Horoscop săptămânal 02-08 octombrie 2023. Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului. Sunt şanse să apară discuţii aprinse cu partenerul amoros, motiv pentru care ar trebui să fiţi mai răbdători şi înţelegători.

de Redactia Observator

la 02.10.2023, 12:15

- Shutterstock

Horoscop săptămânal 02-08 octombrie 2023 Berbec

Mercur se pregătește să iasă din zodia Leului și mai face marți ultimele aspecte care favorizează munca din afara programului de lucru. Joi, Mercur ajunge în Balanță unde se întâlnește cu Soarele și influențează benefic relațiile de cuplu sau colaborările profesionale printr-o comunicare excelentă.

BANI: Dacă vrei să îți suplimentezi veniturile este important să depui ceva mai multe efort. Fie că stai peste program, fie că ai alte mici activități pe lângă job, acestea se vor dovedi foarte profitabile în prima parte a săptămânii. Nu este exclus ca să fii recompensat pentru o recomandare.

DRAGOSTE: Cu Mercur abia ajung în casa iubirii vei observa că nu mai sunt blocaje în comunicarea cu partenerul, ba chiar reușiți să vă înțelegeți fără cuvinte și să vă sincronizați natural. Cu toate acestea nu uita că este un moment bun de care poți profita pentru a duce relația la un alt nivel.

Pe acelaşi subiect

Horoscop săptămânal 02-08 octombrie 2023 Taur

Implicațiile lui Mercur la început de săptămână vizează dinamica dintre emoții și modul în care le percepi. Ulterior, joi Mercur ajunge în Balanță unde se află și Soarele iar domeniul activității profesionale capătă o importanță considerabilă, mai ales tipul de activitate și modul în care o execuți.

BANI: Echipa cu care lucrezi se va modifica într-o oarecare măsură, nu este exclus să apară noi membrii pentru că volumul de lucru crește rapid. De asemenea, dacă așteptai o veste despre un proiect sau un răspuns la un interviu de angajare cel mai probabil în această săptămână vei primii informațiile.

DRAGOSTE: Vei fi destul de emotiv la începutul săptămânii, dar discutăm despre un context benefic în care emoțiile sunt generate de o veste bună care poate implica ideea de copii sau evoluție a lor. Nu este exclus ca rezultatele muncii tale să fie observate și vizibile pentru ceilalți fapt care te bucură enorm.

Horoscop săptămânal 02-08 octombrie 2023 Gemeni

Guvernatorul tău, Mercur, face aspecte bune în Leu, mai ales marți care aduc liniștea mult dorită în familie și în cămin. Joi, Mercur trece în Balanță și se întâlnește cu Soarele pentru a activa segmentul dorințelor și al emoțiilor din astrograma ta, ceea ce te face să fii mai sensibil la influențe exterioare.

BANI: Dacă a existat o agitație familială în legătură cu o casă sau un teren este posibil ca marți lucrurile să găsească o cale a lor. Poți, de asemenea, să beneficiezi pe baza medierii unor contracte de vânzare-cumpărare a unui imobil care presupune consilierea unui membru de familie care poate este plecat.

DRAGOSTE: Mercur în casa emoțiilor le oferă o structură mai clară, iar modul tău de a vorbi înmagazinează și multitudinea de sentimente pe care o trăiești. Dacă ești singur acest aspect este favorabil pentru flirt, iar dacă ești într-o relație încearcă să exprimi mai mult romantismul nativ.

Horoscop săptămânal 02-08 octombrie 2023 Rac

Mercur mai are doar câțiva pași prin Leu și influențează modul în care prietenii și frații interacționează. De joi, acesta trece în Balanță și va fi conjunct cu Soarele, iar familia devine centrul atenției tale, mai ales aspectele ce țin de comunicare, contracte sau tot felul de schimburi și negocieri în familie.

BANI: Ai nevoie de stabilitate financiară sau de lucruri concrete cu care funcționezi, mai ales începând de joi. Vei face achiziții importante pentru casă, fie că vorbim de mobilă sau de o renovare care nu era neapărat necesară din punct de vedere tehnic, dar care îți oferă ție un sentiment mult mai familiar.

DRAGOSTE: Ai nevoie să îi sprijini pe ceilalți și să intermediezi tot felul de discuții pentru a-i ajuta. Cel mai probabil frații sau vecinii au nevoie de recomandări specifice, iar grupul tău de prieteni și cunoștințe este suficient de mare pentru a face cele mai bune recomandări, inclusiv pentru partener.

Horoscop săptămânal 02-08 octombrie 2023 Leu

Marți, Mercur face ultimele aspecte din Leu și se concentrează pe utilizarea instrumentelor sau a resurselor pentru a evolua profesional. Iar de joi trece în Balanță, acolo unde se află și Soarele, activând segmentul de contracte, comunicare, vânzare și orice activitate care implică utilizarea informației.

BANI: Este o săptămână bună pentru investiții concrete în firma ta sau într-un domeniu care are legătură cu străinătatea sau cu călătoriile. Mercur permite acum să te concentrezi pe ceea ce îți oferă stabilitate și nu este exclus să semnezi și un contract de angajare sau o schimbare a postului pe care te afli.

DRAGOSTE: Ai nevoie să vorbești și să fii auzit, mai ales de joi când Mercur te eliberează de anumite blocaje în comunicare. Uneori poți deveni epuizant prin debitul verbal pe care îl ai, dar cu siguranță partenerul va aprecia apropierea care se construiește între voie prin deschiderea ta neobișnuită.

Horoscop săptămânal 02-08 octombrie 2023 Fecioară

În prima parte a săptămânii Mercur se ocupă de idealurile tale și de planurile pe care le ai pentru viitor, urmând ca de joi, când trece în Balanță să acționeze direct asupra banilor. Soarele se află și el în Balanță deci vei traversa o perioadă bună pentru a acumula un nivel ridicat de resurse financiare concrete.

BANI: De joi vei observa că ești mult mai căutat și solicitat, asta dacă practici o profesie liberală. Dacă ai afaceri în comerț, de asemenea lucrurile se vor modifica vizibil. Este important să știi că urmează o perioadă de muncă și te efort, care nu va fi resimțit ca obositoare, dar care va fi extrem de avantajoasă.

DRAGOSTE: Ești într-un moment al vieții tale în care realizezi cât de aproape ești de împlinirea filosofiei tale de viață cu privire la relații. Deși ești o persoană critică și perfecționistă vei realiza luni sau marți că relația în care te afli este ceea ce ai nevoie, iar astfel se instalează și o liniște interioară specială.

Horoscop săptămânal 02-08 octombrie 2023 Balanță

Fiind încă în Leu Mercur poate scoate la iveală anumite detalii neștiute de tine despre anumite sume de bani. De joi acesta ajunge în zodia ta, iar aici este prezent și Soarele și prin urmare nu face decât să te scoată în evidență, să pună reflectoarele pe calitățile tale de mediere și negociere care sunt extraordinare.

BANI: Luni sau marți poți afla niște lucruri interesante despre o moștenire sau despre un bun mobil sau imobil al familiei care cumva fusese uitat sau ascuns. Acest lucru poate contribui la dezvoltarea segmentului tău financiar, dar cel mai pregnant se va simți nevoia de a recupera sau repara acest bun.

DRAGOSTE: Cu Soarele și Mercur în propria zodie ești vedeta zodiacului iar privirile vin către tine într-un mod natural. Poți folosi acest avantaj în relații, mai ales dacă vrei să cucerești pe cineva anume deoarece abilitatea ta nativă de a folosi cuvintele este mult potențată în perioadă următoare.

Horoscop săptămânal 02-08 octombrie 2023 Scorpion

În scurta perioadă cât mai stă în Leu, Mercur apropie mediul social cu cel relațional. De joi, când trece în Balanță și se întâlnește cu Soarele nevoia de a avea o credință sau o siguranță psihică crește, astfel vei urmări să îți asculți mai mult intuiția și primele gânduri care de obicei sunt și cele autentice.

BANI: Colaborările funcționează foarte bine în a doua jumătate a lunii mai ales dacă lucrezi în mod direct cu oamenii. Vor exista noi colaborări cu departamente poate mai tehnice sau care se ocupă pe publicitate, iar dacă ai nevoie de oameni cu siguranță îi vei găsi acum pe cei mai potriviți.

DRAGOSTE: Cu Mercur în casa psihicului ești foarte sensibil la răspunsul emoțional al celorlalți, comunicarea cu partenerul depășește limita cuvintelor și trece mai ales pe un plan interior. Urmează o perioadă de explorare comună care consolidează fundamentul relației voastre și vă apropie.

Horoscop săptămânal 02-08 octombrie 2023 Săgetător

Mercur se apropie de finalul zodiei Leu și îmbunătățește relația cu colegii de muncă sau subalternii, iar de joi acesta va trece în Balanță unde se află Soarele. Această influență activează sectorul relațiilor sociale, al oamenilor care îți oferă suport și susținere în cele mai diverse moduri.

BANI: Luni sau marți va fi necesar să ții locul unui șef sau să gestionezi pentru o scurtă perioadă de timp o echipă de oameni care are un scop precis. Rezultatele acestei munci vor fi extraordinare și acest lucru contează pentru posibilitatea de avansare ulterioară, unde performanța de acum își va spune cuvântul.

DRAGOSTE: Mercur te eliberează de orice inhibiții sociale și astfel te integrezi foarte ușor în grupuri și fie că vrei sau nu ajungi să fii în centrul atenției. Pentru că iei contact cu foarte multe persoane s-ar putea ca sentimentele să se lege mai repede de cât ai crede și astfel să te trezești într-o relație.

Horoscop săptămânal 02-08 octombrie 2023 Capricorn

Mercur mai stă până marți în Leu iar studiile superioare sunt susținute, cu posibilitatea de a începe cursuri de perfecționare sau calificare în străinătate. De joi Mercur trece în Balanță și îl întâlnește pe Soare. Acest aspect te propulsează profesional mai ales în funcții de conducere sau coordonare a unor grupuri sau contracte comune.

BANI: Cu siguranță începând de joi vei observa că ai posibilități de avansare profesională. Acest lucru se poate întâmpla fie în interiorul organizației în care lucrezi dar cel mai probabil discutăm despre un nou contract în alta parte. Folosește-te de abilitățile tale de comunicare și negociere pentru a avea avantaje.

DRAGOSTE: Ai idealuri mari din punct de vedere relațional care se potrivesc cu așteptările emoționale ale partenerului. Pune în comun gândirea ta structurată cu nevoia partenerului de a experimenta și găsiți moduri de a petrece timpul împreună făcând ceva semnificativ care reprezintă interesul ambelor părți.

Horoscop săptămânal 02-08 octombrie 2023 Vărsător

Mercur mai stă două zile în Leu de unde pune în regulă cheltuielile legate de administrarea unei locuințe sau anumite taxe și impozite. Apoi acesta trece în Balanță unde acum se află Soarele și activează sectorul călătoriilor în străinătate și a studiilor de specializare sau a celor universitare.

BANI: Dacă ai anumite restanțe sau probleme cu taxele și impozitele luni și marți le rezolvi mai repede decât ai crede. Nu este exclus ca sub această influență să găsești oferte imobiliare extraordinare, la prețuri mai mici decât ale pieței, iar dacă vrei să faci un împrumut imobiliar acum este momentul.

DRAGOSTE: Viziunea ta asupra vieții devine mai cuprinzătoare cu Mercur în casa filosofiei de viață, iar standardele tale relaționale sunt congruente cu această nevoie de a evolua. Partenerul te va surprinde prin inițiativele curajoase și aventuroase care în mod normal nu îi sunt caracteristice.

Horoscop săptămânal 02-08 octombrie 2023 Pești

Mercur este la finalul sectorului de Leu și grăbește lucrurile cu gestionarea unor contracte de colaborare sau închiriere. De joi Mercur trece în Balanță și îl întâlnește pe Soare favorizând transformarea interioară, interesele sexuale dar și problematicile fiscale restante sau nu.

BANI: Cu Mercur în casa banilor poți recupera sume de bani pe care le-ai pierdut, dar acest lucru se face prin intermediul procedurilor legale. Orice proces de recuperare sau despăgubire se dovedește a fi în favoarea ta, la fel se întâmplă și cu prejudiciile fiscale sau taxele abuzive pe care le-ai plătit.

DRAGOSTE: Inițiativa de comunicare vine atât din partea ta cât și a partenerului. Simțiți nevoia să comunicați în limbajul vostru, iar dacă sunteți la nivelul potrivit al relației nu poate fi exclus ca inițiativa să constituie nevoia de a legaliza relația și astfel căsătoria să încununeze relația voastră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 02-08 octombrie 2023. Discuţii aprinse în dragoste şi o decizie importantă