Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal 14 - 20 august 2023. Zodia care are mare noroc la bani. Va primi o sumă neaşteptată

Horoscop săptămânal 14 - 20 august 2023. Miercuri are loc o Lună Nouă în Leu, motiv pentru care emoţiile noastre stau sub lumina reflectoarelor. Fie că e vorba de o relaţie amoroasă sau poate doar despre una de prietenie, e o săptămână foarte bună pentru comunicare şi socializare, în care ne putem da frâu liber sentimentelor. 

de Redactia Observator

la 12.08.2023, 12:13

Horoscop săptămânal 14 - 20 august 2023
Horoscop săptămânal 14 - 20 august 2023 - Shutterstock

Horoscop săptămânal 14 - 20 august 2023 Berbec

Luni, Uranus face aspect stresant cu Soarele, dar se înțelege bine cu Marte. Pe de o parte poți să fii afectat de atitudinea unui prieten, dar pe de altă parte sunt indici favorabili pentru bani. Miercuri are loc Luna Nouă care poate reprezenta o nouă etapă în cadrul vieții tale sentimentale, indiferent dacă ești într-o relație sau nu.

BANI: Luni vei cheltui mai mulți bani decât ai vrea, fie pe cadouri, fie pe tot felul de obligații sociale sau poate sentimentale. Din fericire primești o sumă de bani în plus la care nu te-ai aștepta. Cel mai probabil un comision mai vechi sau un bonus, ori un împrumut de care ai uitat și îți este restituit.

DRAGOSTE: Luna Nouă din casa sentimentelor te ajută să duci relația la un alt nivel, mai ales dacă ești la început de relație acum. Profită de acest moment și încearcă să petreci mai mult timp cu partenerul. Dacă ești singur fii atent la cine se află prin preajma ta deoarece dragostea este aproape.

Pe acelaşi subiect

Horoscop săptămânal 14 - 20 august 2023 Taur

Se pare că te așteaptă o săptămână intensă în care nu te vei plictisi cu siguranță. O figură de autoritate din familie îți poate provoca resentimente, mai ales luni. Cu toate astea poți conta pe suportul emoțional al partenerului. Luna Nouă din Leu de miercuri reactualizează conflictul din familie promițând împăcare.

BANI: Căminul va necesita o mai mare atenție acum. Ar fi indicat să fii atent la instalațiile electrice sau la aparatele casnice care pot suferi daune. Astfel, va fi necesar să investești în mod neprevăzut în reparații sau renovări. Consideră acest moment potrivit pentru a reamenaja locuința.

DRAGOSTE: Partenerul reprezintă sprijinul și motivația ta acum. În toată agitația externă găsești în cămin un refugiu necesar pentru odihnă și relaxare. Dacă ești singur păstrează ceva timp pentru socializare astfel încât să te retragi din relațiile intense care se petrec în mediul familial în această săptămână.

Horoscop săptămânal 14 - 20 august 2023 Gemeni

Începi săptămâna foarte gânditor, iar pe măsură ce timpul trece întrevezi și soluții pentru toate aceste probleme. Pentru că Uranus face aspecte cu Soarele și Marte te poți confrunta și cu insomnii. Luna Plină din Leu avantajează contractele și interviurile de muncă sau orice acțiuni juridice sau procedurale.

BANI: Primești vești neplăcute luni, dar acestea vor fi contrabalansate de câteva vești mai bune sau câteva acțiuni care îți mai ameliorează starea. Este important să acorzi atenție suplimentară contractelor pe care se semnezi sau care ți se propun deoarece anumite clauze îți vor fi nefavorabile.

DRAGOSTE: Lipsa de comunicare din cuplu este generatoare de nemulțumiri care se pot transforma, mai ales luni, în conflicte intense. Priviți către Luna Nouă de marți pentru rezolvări amiabile deoarece este momentul în care puteți profita de influențele astrale pentru a dezvolta o comunicare eficientă.

Horoscop săptămânal 14 - 20 august 2023 Rac

Uranus formează aspecte cu Soarele și Marte, iar luni pare a fi o zi plină de imprevizibil, atât în sens negativ, dar vei avea și surprize plăcute. Luna Nouă din Leu care se petrece miercuri pune accentul pe bani și va aduce oportunități financiare pe care ar fi indicat să nu le ignori.

BANI: Vei primi o veste mai puțin plăcută luni, dar cu cât se apropie Luna Nouă vei sesiza că lucrurile sunt în avantajul tău. Propunerile care au loc în preajma zilei de miercuri îți sunt favorabile și astfel îți poți suplimenta venitul sau poți face achiziții sau investiții importante în această perioadă.

DRAGOSTE: Ritmul relațiilor sociale pare a fi destul de agitat, mai ales la începutul săptămânii când Marte face trigon cu Uranus. Spontaneitatea este cuvântul cheie care descrie modul în care legi relații și vei avea o serie de întâlniri interesante, uneori chiar ciudate și total neașteptate.

Horoscop săptămânal 14 - 20 august 2023 Leu

Începutul săptămânii este intens, Uranus face aspect cu Soarele din zodia ta, iar mai apoi cu Marte. Vei avea o relație destul de proastă cu șefii, dar cumva reușești să rezolvi lucrurile până miercuri. Luna Nouă din zodia ta îți regenerează energia și te motivează pentru a muncii în continuare.

BANI: Deși nu începi săptămâna în cel mai pozitiv mod, deoarece vei primi anumite critici sau vei avea o confruntare cu autoritatea, se pare că miercuri ești în centrul atenției, în cel mai bun mod. Luni există șanse inclusiv de beneficii financiare, în ciuda conflictelor sporadice care pot apărea.

DRAGOSTE: În continuare ești vedeta zodiacului, lucru confirmat și de atenția pe care o primești de la oamenii din jur. Este o perioadă excelentă pentru întâlniri și socializare. Dacă ești într-o relație siguranța de sine este împărtășită de partener și Luna Nouă poate aduce momente plăcute în cadrul cuplului.

Horoscop săptămânal 14 - 20 august 2023 Fecioară

Modul tău de gândire este influențat de aspectele pe care Uranus le face luni cu Marte și cu Soarele. Deși ești nesigur pe tine ar trebui să pui în aplicare planurile deoarece succesul este garantat. Luna Nouă din Leu care are loc miercuri poate aduce revelații importante cu privire la identitatea ta.

BANI: Ai tendința de a amâna diverse planuri pentru că ești nesigur pe rezultatele acestora. Grijile și stresul reprezintă modul tău de a te apăra de eșec. Dacă totuși reușești să treci de aceste limite vei observa că ești persoana potrivită pentru activitatea pe care o prestezi la locul de muncă.

DRAGOSTE: Luna Nouă pune accentul pe dezvoltarea personală și pe încrederea în sine. Ai tendința de a lăsa lucrurile să se petreacă de la sine, iar emoțiile tale nu sunt exprimare în mod direct de teama respingerii. Trebuie să reevaluezi modul în care te percepi pe tine individual și în relații.

Horoscop săptămânal 14 - 20 august 2023 Balanță

Nu vei fi foarte plăcut surprins când miercuri un prieten îți poate reproșa că nu ești alături de el, dar Luna Nouă de miercuri îți oferă momentul potrivit pentru a rezolva această situație. Tot luni îți dai seama că beneficiezi de resurse pe care nu le folosești și care reprezintă un avantaj, mai ales profesional.

BANI: Atitudinea ta destul de rece poate fi catalogată ca aroganță, dar este mai degrabă o formă de protecție. Luni ai putea împrumuta niște bani unor prieteni dar tot vor exista nemulțumiri. Se pare că economiile și rezervele făcute anterior sunt numai bune pentru a te simți liber financiar.

DRAGOSTE: Planul sociale este activat de prezența Lunii noi în Leu care te pune în centrul atenției mai ales la petreceri sau întâlniri. Bună-starea ta interioară se reflectă și în relații, iar mai ales miercuri o relație de prietenie va evolua și se poate transforma într-o relație amoroasă, dacă îți dorești asta.

Horoscop săptămânal 14 - 20 august 2023 Scorpion

Uranus din casa relațiilor face luni aspecte cu Soarele și Marte ceea ce influențează dinamica cu partenerul de cuplu. Profesional lucrurile stau bine deoarece Luna Nouă din Leu luminează acțiunile care se petrec la locul de muncă și favorizează relațiile și interacțiunile cu șefii.

BANI: Ești pus într-o lumină foarte bună la locul de muncă, chiar dacă s-ar putea ca luni să există dificultăți în cadrul echipei cu care lucrezi. Este important să te expui cât mai mult acum pentru a putea beneficia de avantaje ulterioară și astfel să contribui la dezvoltarea rapidă a carierei tale.

DRAGOSTE: Partenerul nu va fi la fel de mulțumit de atitudinea de autoritară care este prezentă și în relațiile emoționale. Ai nevoia de conduce și organiza lucrurile după bunul plac, dar este important să acorzi atenție și nevoilor și opiniilor persoanei cu care te afli într-o relație afectivă.

Horoscop săptămânal 14 - 20 august 2023 Săgetător

O săptămână plină de muncă te așteaptă, mai ales în prima parte când Uranus interacționează cu Marte și Soarele. Pot exista conflicte de opinii, dar acestea își găsesc rapid rezolvarea. Miercuri, sub influența Lunii Noi din Leu perspectiva ta asupra vieții ia o nouă formă, poate chiar radical schimbată.

BANI: Ai multe lucruri de făcut și în casă. S-ar putea să fii ocupat cu chestiuni birocratice sau administrative care trebuie rezolvate acum și se tot aglomerează programul de lucru și tipul de sarcini. Este necesar să îți păstrezi răbdarea și să fii deschis și la propunerilor celor implicați.

DRAGOSTE: Viziunea ta asupra vieții personale capătă o nouă formă, mai ales miercuri când îți dai seama că centrul vieții tale ești tu. Ai tendința de a deveni un pic egoist, dar recunoști importanța nevoilor tale și ai de gând să acorzi o mai mare atenție modului în care te expui față de cei apropiați.

Horoscop săptămânal 14 - 20 august 2023 Capricorn

Te confrunți la începutul săptămânii cu o formă de resentiment, dar care ulterior va fi înlocuit de recunoștință. Uranus conturează aspecte cu Soarele și Marte care te fac vulnerabil emoțional. Luna Nouă din Leu surprinde simțul datoriei și al responsabilității care se dezvoltă tot mai mult pentru tine.

BANI: Luna Nouă este destul de puternică pentru a te determina să îți asumi noi responsabilități sau angajamente la care nu te-ai fi așteptat. Sunt prezente inclusiv interacțiuni financiare în care te angajezi să întreții pe cineva sau să plătești un credit sau o altă formă de remunerație.

DRAGOSTE: Pe plan personal ești în așteptarea persoanei potrivite și vei traversa acum o perioadă mai pesimistă. Ai nevoie de contact și de crearea unui atașament sigur dar ești nemulțumit de faptul că este necesar să îți expui vulnerabilitățile, teama de dependență de împiedică să fii sincer și autentic.

Horoscop săptămânal 14 - 20 august 2023 Vărsător

Pentru tine familia devine un centru important de interes, mai ales că luni Uranus nu se înțelege prea bine cu Soarele. Din fericire, Marte ameliorează lucrurile, iar Luna Nouă din Leu care are loc miercuri aduce vești bune pentru relații, mai ales dacă ești în căutarea unui partener.

BANI: Deși relațiile din familie sunt tensionate la începutul săptămânii s-ar putea să fii surprins că ți se cedează sau oferă o parte din bunurile materiale sau moștenirea familiei. Poate fi o interacțiune destul de stresantă pentru că ai beneficii concrete dar traversezi și discuții neplăcute, chiar dureroase.

DRAGOSTE: Relațiile beneficiază influența Lunii Nouă care pune accentul pe modul în care construiești tipare moduri de interacționare. Este necesar să pui pe celălalt în centrul atenției și gândirii tale astfel încât emoțiile și nevoile celuilalt să fie observate și rezolvate împreună.

Horoscop săptămânal 14 - 20 august 2023 Pești

Comunicarea va fi ambivalentă mai ales luni când Uranus face aspect stresant cu Soarele, din fericire intervine și Marte, iar abilitatea ta de a relaționa te ajută să ieși din impas. Luna Nouă se petrece în Leu, miercuri, și îți atrage atenția să trebuie să schimbi rutina, inclusiv modul de alimentație.

BANI: Schimbările sunt importante mai ales în sfera vieții personale, deoarece sănătatea are nevoie de o atenție specială. Investește într-o rutină care să îți îndeplinească nevoile și care să îți contureze un program echilibrat de muncă și odihnă, chiar dacă acest lucru implică și investiții materiale.

DRAGOSTE: Imprevizibilul te ajută să te dezvolți relațional. Folosește spontaneitatea în comunicare, fii autentic și lasă sentimentele și acțiunile să se dezvolte de la sine. Nu căuta să găsești o ordine a relațiilor tale, fi eliberează mai mult din intuiția și fluiditatea cu care ești înzestrat în mod natural.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 14 - 20 august 2023. Zodia care are mare noroc la bani. Va primi o sumă neaşteptată