Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal 15-21 mai 2023. Mare noroc de bani şi oportunităţi uriaşe în carieră

Horoscop săptămânal 15-21 mai 2023. Astrologii au veşti bune pentru perioada următoare şi anunţă beneficii salariale neaşteptate pentru unii nativi ai zodiacului. 

de Redactia Observator

la 15.05.2023, 09:14

Horoscop săptămânal prezentat de Observator
Horoscop săptămânal 15-21 mai 2023 - Profimedia

Horoscop săptămâna 15-21 mai Berbec

Săptămâna începe sub influența lui Jupiter care trece marți în Taur și aduce cu sine un cadru favorabil pentru bani. Sâmbătă Marte ajunge în Leu de unde aduce energie și motivație mai mult decât ai crede, iar duminică Soarele trece în Gemeni și favorizează contractele și noile posibilități de angajare.

BANI: Planeta norocului, Jupiter ajunge în casa banilor și astfel începe pentru tine o perioada foarte profitabilă din punct de vedere material. Încearcă să iei în considerare fiecare posibilitate, din cele multe care vor apărea, de a crește veniturile și posesiunile tale. Atenție însă la tendința de acumulare a kilogramelor.

DRAGOSTE: Cu Marte în casa emoțiilor vei simți nevoia de ceva nou și palpitant. Dacă ești singur acest lucru trezește interes pentru întâlniri și relații de scurtă durată, iar dacă te afli într-o relație ai nevoie de ceva care să te scoată pe tine și pe partener din rutina deja bine cunoscută de ambii.

Pe acelaşi subiect

Horoscop săptămâna 15-21 mai Taur

Marți, Jupiter ajunge în zodia ta și vei observa cum lucrurile încep să meargă de la sine. Sâmbătă Marte schimbă zodia și ajunge în Leu de unde poate aduce tensiuni în familie, iar duminică Soarele iese din Taur și ajunge în Gemeni ceea ce pentru tine înseamnă un bun semn financiar pentru următoarea lună.

BANI: Jupiter este planeta norocului iar pentru că a ajuns în zodia ta vei observa că cei din jur sunt dispuși să te ajute și că planurile tale merg foarte bine. Vei observa efecte mai concrete când Soarele trece duminică în casa banilor și poate aduce sume importante în perioada următoare.

DRAGOSTE: Marte tine să provoace spiritele mai ales în cadrul familiei. Se pare că nu reușiți să vă puneți de acord cu privire la părerile voastre. Ar fi indicat ca pentru o perioadă să limitezi contactul partenerului cu familia, iar dacă te simți presat poți face același lucru, mai ales dacă ești singur.

Horoscop săptămâna 15-21 mai Gemeni

Jupiter ajunge marți în Taur și simți în sfârșit că mare parte din presiunile și grijile tale trec și te poți relaxa. Sâmbătă, Marte ajunge în Leu și poate activa o serie de călătorii în interes de serviciu, iar duminică Soarele debutează sezonul Gemenilor favorizând o stare de spirit excelentă.

BANI: Cu Jupiter în casa psihicului vei reuși să scapi de starea de anxietate provocată de îngrijorările legate de bani. Deși nu ai parte de bani la modul concret vei observa că în mod indirect ai sprijin din partea apropiaților sau că în diverse contexte ești favorizat.

DRAGOSTE: Deoarece Marte ajunge în casa comunicării poți interacționa cu mai multe persoane în ultima perioadă, iar posibilitatea unei relații este mult mai mare. În cazul în care ești implicat într-o relație vei simți nevoia de schimba mediul, poate este timpul să călătoriți mai mult împreună.

Horoscop săptămâna 15-21 mai Rac

Jupiter, planeta norocului ajunge Taur de unde îmbunătățește relațiile sociale. Sâmbătă, Marte ajunge în zodia Leului și vei observa o vigoare a mediului financiar mai mare decât de obicei. Iar săptămâna se încheie cu Soarele în Gemeni care te face mai alert la semnalele subtile ale universului.

BANI: Marte în casa banilor poate fi un plasament fericit pentru că derulează rapid procedurile greoaie, astfel dacă aveai de semnat contracte sau aflat răspunsuri te poți aștepta la asta în următoarea perioadă. Ai grijă însă la tendința de a cheltui impulsiv sume mari de bani pe lucruri mărunte.

DRAGOSTE: Jupiter extinde cercul de prieteni și cunoștințe cu precădere în afara granițelor țării. Astfel, este posibil să întâlnești persoane străine care să reprezinte posibile relații. Este important să stabilești ce anume dorești tu din punct de vedere relațional de la oamenii pe care urmează să îi întâlnești.

Horoscop săptămâna 15-21 mai Leu

Jupiter se află în Taur începând de marți și aduce recompense în plan profesional. În weekend, sâmbătă, Marte trece în Leu de unde te ajută să îți pui ordine în obiective, iar duminică Soarele trece în Gemeni și favorizează conexiunile cu oamenii care nu sunt prezenți în cercul tău restrâns de prieteni.

BANI: Planeta norocului în casa profesiei aduce mari posibilități de evoluție profesională. Fie vei fi promovat, fie vei fi angajat pe o poziție de conducere. Cert este că vei avea susținere din partea superiorilor sau a autorității, tot ce trebuie să faci este să îți demonstrezi abilitățile cât mai vizibil.

DRAGOSTE: Marte care ajunge în zodia ta în weekend îți conferă și un aer aparte. Mai ales dacă ești singur acum poți iniția o relație. Totuși cei din jur pot fi precauți pentru că ai un aer destul de dinamic și nu prea inspiri stabilitate și încredere pentru dezvoltarea unei relații serioase pe viitor.

Horoscop săptămâna 15-21 mai Fecioară

Jupiter trece marți în Taur și te provoacă să gândești la un nivel superior și să ai idealuri mai înalte. Sâmbătă, când Marte trece în Leu ai putea simți o stare vagă de iritabilitate, iar de duminică Soarele din Gemeni promite vești bune la locul de muncă pentru următoarea lună.

BANI: Cu Soarele în casa profesiei te simți protejat și susținut de superiori. Dacă ei cerințe speciale este un moment bun de a le exprima deoarece posibilitatea de acordare a diverselor favoruri este mai mare acum, dar trebuie să știi că se așteaptă de la tine aceeași disponibilitate pe viitor.

DRAGOSTE: Cu Marte în casa psihicului ai tendința de a intra într-o stare de iritabilitate și agitație pentru următoarea perioadă. Accesele tale de furie pot lua diverse forme, iar cei mai afectați vor fi oamenii apropriați și implicit partenerul. Încearcă să iei măsuri cu privire la temperamentul tău coleric.

Horoscop săptămâna 15-21 mai Balanţă 

Jupiter trece marți în Taur și te eliberează de stresul financiar din ultima perioadă. Sâmbătă, Marte trece în Leu și poate modifica structura cerului de prieteni, iar duminică Soarele ajunge în zodia Gemenilor de unde îți induce o stare de vacanță și nevoia de a explora și de a călători mai mult.

BANI: Jupiter în casa banilor datorați de ajută să accesesi mai rapid un credit sau orice de acest timp, de asemenea dacă te gândești la o refinanțare acum este momentul să aplici pentru ea. Oricum ar fi vei observa că mult din grijile tale materiale își găsesc o soluție începând de de marți.

DRAGOSTE: Marte în casa relațiilor sociale aduce mai multă activitate, distracție, ieșiri și petreceri. Dar o dată cu toate aceste sunt posibile și conflicte mai dese sau diverse divergențe. Dinamismul tău social este un lucru benefic mai ales dacă actualmente nu te afli într-o relație emoțională stabilă.

Horoscop săptămâna 15-21 mai Scorpion

De marți Jupiter, planeta norocului se află în Taur de unde revarsă toate darurile sale asupra relațiilor. Sâmbătă, când Marte trece în Leu lucrurile pot deveni mai agitate și instabile la locul de muncă, iar de duminică Soarele trece în Gemeni de unde poate reactualiza diverse datorii emoționale sau materiale.

BANI: Cu Marte în casa profesiei ar fi bine să îți păstrezi energia pentru următoarea perioadă ce se prevede a fi agitată și plină de muncă. Indicat este să eviți pe cât posibil conflictele cu persoanele cu funcție de conducere deoarece repercursiunile ar putea periclitata funcția ta în companie.

DRAGOSTE: Jupiter aduce o perioadă excelentă pentru relații, mai ales cele de lungă durată. Iar în acest an tu și partenerul s-ar putea să vă hotărâți să oficializați relație prin căsătorie, dacă nu ați programat deja. Există această tendință, dar mai puternică la relațiile început relativ recent.

Horoscop săptămâna 15-21 mai Săgetător

Guvernatorul tău, Jupiter trece marți în Taur de unde îmbunătățește starea de sănătate și organizează activitatea de zi cu zi. Sâmbătă, Marte trece în Leu și te face mai flexibil în gândire și concepții. Iar săptămâna se încheie cu Soarele care ajunge duminică în Gemeni și favorizează noile relații.

BANI: Jupiter în casa rutinei și a sănătății poate aduce beneficii materiale mărunte ca semnificație dar prezente. Investește în orice înseamnă metode de recuperare sau tratament care să favorizeze o stare de sănătate optimă. De asemenea, planul alimentar ar trebui să fie restructurat într-o formă mai calitativă.

DRAGOSTE: Soarele din casa relațiilor favorizează mai ales întâlnirile și relațiile aflate la început. Pentru cei angajați într-o relație această perioadă poate aduce o serie de realizări comune care să consolideze dinamica, nu este exclus să apară noi membri ai familiei sau să existe o oarecare extindere.

Horoscop săptămâna 15-21 mai Capricorn

Jupiter trece marți în Taur iar pentru tine acest lucru aduce motivație și mai mult sens în viață. Sâmbătă, când Marte trece în Leu ar putea atrage atenția asupra unor investiții care nu mai par la fel de profitabile ca la început, iar duminică Soarele trece în Gemeni și relaxează activitățile la locul de muncă.

BANI: Marte în casa banilor datorați îți poate crea diverse probleme mai ales în ceea ce privește termenele de rambursare ale unor sume care se pot modifica. Este indicat să nu investești bani în următoare perioadă și să te concentrezi pe economii și fonduri de siguranță sau de urgență.

DRAGOSTE: Marele Benefic, Jupiter îți dezvoltă sentimentele la cote maxime, iar acum există o posibilitate foarte mare de a experimenta ceea ce se numește dragoste la prima vedere. În acest context te poți lăsa în voia evenimentelor care vor agita planul relațional pentru următoarea perioadă.

Horoscop săptămâna 15-21 mai Vărsător

Jupiter va parcurge zodia Taurului începând de marți și favorizează aspectele imobiliare. În weekend, mai exact sâmbătă, Marte trece în Leu și poate aduce o persoană specială în viața ta, iar duminică, Soarele trece în Gemeni de unde favorizează exprimarea liberă a emoțiilor și sentimentelor.

BANI: Jupiter în casa bunurilor imobile poate fi un indiciu important mai ales dacă vei dori să achiziționezi sau să vinzi o locuință sau un teren. Încearcă urmărești oferte și oportunitățile în această perioadă și să decizi care dintre ele se potrivește mai bine necesității tale, cert este că ai parte de noroc.

DRAGOSTE: Cu Marte în casa relațiilor s-ar putea ca sentimentele tale să dezvolte o dimensiune mai intensă, dar ai grijă la gelozie și la paranoia care pot însoți aceste momente. Folosește-te de influența Soarelui pentru a discuta cu partenerul sentimentele care devin insuportabile din cauza intensității.

Horoscop săptămâna 15-21 mai Peşti

Guvernatorul tău, Jupiter va trece marți în Taur de unde pune într-o lumină pozitivă contractele și colaborările. Sâmbătă, Marte va trece în Leu de unde este posibil să aducă mici afecțiuni fizice, iar duminică Soarele trece în Gemeni favorizând relațiile cu membrii familiei de proveniență.

BANI: Jupiter în casa contractelor favorizează semnarea de angajamente în această perioadă care să fie avantajoase și pentru tine. Dacă lucrezi pe cont propriu vei observa că numărul clienților tăi se va dezvolta foarte rapid. Încearcă profiți de toată această agitație pentru a câștiga mai mulți bani.

DRAGOSTE: În această săptămâna nu există indici relaționali puternici. Cu toate acestea Soarele din casa familiei te poate ajuta mai ales dacă formezi o relație de lungă durată cu partenerul și aveți nevoie de o perioadă mai calmă în care să vă acordați mai mult timp vouă și activităților comune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 15-21 mai 2023. Mare noroc de bani şi oportunităţi uriaşe în carieră