Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal 22-28 iulie 2024 Capricorn

Horoscop săptămânal 22-28 iulie 2024 Capricorn. Săptămâna aceasta începe cu un accent puternic pe transformare și regenerare. Luni, când Soarele trece în Leu, vei simți nevoia de a te ocupa de chestiuni legate de resursele comune, moșteniri sau finanțe de la parteneriate.

de Redactia Observator

la 19.07.2024 , 14:26

Este un moment ideal pentru a explora noi moduri de a-ți gestiona finanțele și de a te elibera de vechile datorii sau angajamente. Este posibil să te confrunți cu provocări legate de resursele proprii și de valoarea personală. Este posibil să revină în discuție răni vechi sau probleme nerezolvate legate de relațiile familiale.

BANI: Marți, opoziția Soare-Pluto poate aduce tensiuni legate de bani și resurse personale. Este posibil să te confrunți cu situații în care trebuie să îți aperi poziția sau să renegociezi anumite aspecte financiare. Fii atent la tendința de a controla prea mult și încearcă să găsești un echilibru între nevoile tale și ale celorlalți. Joi, cu Mercur în Fecioară, vei avea ocazia să înveți lucruri noi care te pot ajuta să îți îmbunătățești situația financiară. Poate fi vorba de cursuri, seminarii sau călătorii care îți deschid noi perspective și oportunități.

DRAGOSTE: Soarele în Leu te îndeamnă să explorezi profunzimea relațiilor tale și să te conectezi la un nivel mai profund cu partenerul tău. Este un moment ideal pentru a-ți exprima sentimentele și pentru a lucra la intimitatea din relație. Marți, este posibil să apară conflicte legate de bani sau resurse comune. Vineri, retrogradarea lui Chiron în Berbec îți aduce în atenție chestiuni legate de familie și rădăcini. Este posibil să revină în discuție probleme vechi care necesită vindecare și rezolvare.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 22-28 iulie 2024 Capricorn