Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal 22-28 iulie 2024 Vărsător

Horoscop săptămânal 22-28 iulie 2024 Vărsător. Vei simți o creștere a încrederii în tine și o dorință mai mare de a te angaja în parteneriate importante. Acest tranzit este favorabil pentru colaborări și pentru a aduce în prim-plan proiecte care implică muncă de echipă.

de Redactia Observator

la 19.07.2024 , 14:28

Marți, Soarele face opoziție cu Pluto, provocând tensiuni între dorința ta de autonomie și nevoia de transformare personală. Vineri, Chiron începe retrogradarea în Berbec, aducându-ți ocazia de a reflecta asupra comunicării tale și a modului în care abordezi problemele emoționale. Este o perioadă propice pentru a rezolva conflicte nerezolvate și pentru a te ocupa de rănile emoționale legate de comunicarea cu frații sau cu apropiații.

BANI: În această săptămână, Mercur în Fecioară va aduce o atenție sporită asupra finanțelor tale comune și a resurselor partajate. Este momentul ideal pentru a face ordine în bugetul tău, a analiza cheltuielile și a negocia termeni favorabili în orice acord financiar. Poate fi un moment excelent pentru a căuta soluții pentru gestionarea datoriilor sau a resurselor comune.

DRAGOSTE: Vei simți o dorință mai mare de a te conecta profund cu partenerul tău și de a aduce mai multă strălucire și bucurie în relație. Este o perioadă favorabilă pentru a organiza activități romantice și pentru a întări legătura cu persoana iubită. Opoziția dintre Soare și Pluto marți poate aduce la suprafață tensiuni și conflicte ascunse în relația ta. Este important să abordezi problemele cu sinceritate și să eviți drama. Fii pregătit să discuți despre dorințele și nevoile tale într-un mod constructiv.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 22-28 iulie 2024 Vărsător