Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal 28 august - 3 septembrie 2023. Zodiile care vor primi o sumă considerabilă de bani

Uranus încheie marți mersul retrograd iar lucrurile par să se echilibreze, problemele de la locul de muncă încep să se diminueze iar relaţiile personale se îmbunătăţesc. Finalul săptămânii poate aduce anumite surprize mai puţin plăcute.

de Redactia Observator

la 28.08.2023, 11:32

Horoscop săptămânal 28 august - 3 septembrie 2023. Zodiile care vor primi o sumă considerabilă de bani
Horoscop săptămânal 28 august - 3 septembrie 2023. Zodiile care vor primi o sumă considerabilă de bani - Shutterstock

Horoscop săptămânal 28 august - 3 septembrie 2023 Berbec

Uranus renunță marți la mersul retrograd și aduce mai multă stabilitate financiară. Duminică, Mercur retrograd face aspect pozitiv cu Jupiter și ar putea fi similară cu o restituire a unei sume de bani sau prin investiții casnice la care te-ai gândit de mult timp, dar care din diverse motive nu au fost puse în aplicare.

BANI: Trigonul Mercur – Jupiter reprezintă un beneficiu important în această perioadă. Un coleg de muncă îți va da înapoi o sumă de bani. Vei primi un cadou sub o formă sau alta de care te bucuri destul de tare. Oricum ar sta lucrurile se pare că mediul financiar parcurge o săptămână destul de bună.

DRAGOSTE: Cu Uranus care se află în mers direct ideea de securitate se diluează sau capătă noi conotații. Vei simți nevoia de adrenalină sau de libertate mai mare în cadrul relației de cuplu. Dacă ești singur ești atras de nonconformism sau de situații și parteneri cu care în mod normal nu ai simți o conexiune.

Pe acelaşi subiect

Horoscop săptămânal 28 august - 3 septembrie 2023 Taur

Uranus, care se află în zodia ta își reia marți mersul său direct ceea ce îți aduce din nou o perioadă plină de surprize și de neprevăzut. De asemenea, duminică se petrece trigonul dintre Mercur și Jupiter care este un indice relațional suficient de puternic, mai ales dacă ești singur și în căutarea unei relații.

BANI: Pentru că te afli sub influența lui Uranus de ceva vreme te-ai obișnuit deja cu lucrurile imprevizibile care se petrec în sectorul financiar, dar acum, că revine la mersul direct îți oferă posibilitatea să profiți de surprizele pe care le pune la dispoziție. Este important să prinzi oportunitățile spontane care apar acum.

DRAGOSTE: Trigonul Mercur – Jupiter poate reprezenta o iubire la prima vedere. Dar cum Mercur este retrograd ai grijă ca aceste sentimente să nu implice un fosta partener deoarece efectele emoționale ale acestui moment sunt valabile și stabile doar pe perioada în care Mercur se află în mers retrograd.

Horoscop săptămânal 28 august - 3 septembrie 2023

Ai fost afectat de retrogradarea lui Uranus care a însemnat pentru tine mai multe griji și un consum de energie psihică care aproape te-a epuizat. Din fericire lucrurile devin mai optimiste în această săptămână. Aspecte importante influențează și relația pe care o ai cu familia și partenerul de viață.

BANI: Anxietatea dezvoltată de nesiguranța mediului financiar nu ți-a permis să visezi sau să îți faci planuri. Începând de marți vei avea o stare mult mai încrezătoare cu privire la posibilitățile tale financiare și vei fi plăcut surprins să realizezi că ai la dispoziție mai multe moduri prin care să îți crești finanțele.

DRAGOSTE: Ai nevoie să îți împărtășești emoțiile și sentimentele, iar familia partenerului poate fi un sprijin important. Te vei simți inclus și va fi o dovadă de stabilitate relațională. Mai ales în weekend te vei bucura de prezența partenerului care te face să ieși din zona de confort, dar fără temeri.

Horoscop săptămânal 28 august - 3 septembrie Rac

Vechile turbulențe amicale își vor găsi rezolvarea marți după ce Uranus încheie mersul lui retrograd. Mai apoi lucrurile devine mai concrete și pot duce chiar la colaborări profesionale de succes. Totuși, Mercur este retrograd și cere prudență mai ales în weekend când pot veni câteva propuneri interesante.

BANI: Deși pare că îți este ușor să creezi relații profesionale solide ar fi important ca în această săptămână să dai dovadă de mai mult spirit de observație. Contractele sau propunerile care vin acum par eficiente și benefice, dar este important că prin prezența lor să nu îți pună în pericol stabilitatea.

DRAGOSTE: Sentimentele devin mai volatile, iar interacțiunile cu partenerul intră într-un ritm foarte lejer și plin de naturalețe. Dacă ești singur ai posibilitatea să întâlnești pe cineva interesant într-un context care nu îți este neapărat caracteristic și care te scoate destul de mult din zona ta de confort.

Horoscop săptămânal 28 august - 3 septembrie Leu

În continuare mediul profesional reprezintă un major centru de interes pentru tine. Uranus încheie marți mersul retrograd și simți cum provocările de la muncă încep să se mai diminueze. Iar duminică, trigonul Mercur – Jupiter va reprezenta chiar dovada faptului că poziția ta profesională este protejată.

BANI: Ai încercat mai multe soluții pentru problemele de la locul de muncă însă au apărut tot mai multe sau te-ai lovit de opoziții puternice. Începând de marți vei observa că deciziile tale capătă o autoritate suplimentară și că sunt mult mai ușor acceptarea și integrate de colegi sau de parteneri.

DRAGOSTE: Stabilitatea și siguranța pe care le simți conferă relației tale încă o confirmare asupra legăturii puternice dintre tine și partener. Ar fi indicat ca în weekend să faceți împreună ceva care în mod normal nu ar fi lista voastră de priorități sau care vă expune unor noi tipuri de emoții și sentimente.

Horoscop săptămânal 28 august - 3 septembrie Fecioară

Deși ai fost foarte refractar și încăpățânat pe perioada lui Uranus retrograd, de marți Uranus revine la mersul direct și te lasă să întrevezi mai multe posibilități și să fii mai flexibil. Trigonul dintre Mercur și Jupiter de duminică ar putea reprezenta un moment important de decizii care vor influența viitorul.

BANI: Ai fost categoric și foarte scrupulos în perioada anterioară și acest lucru s-a simțit mai ales în cadrul activității tale profesionale unde ai încercat să păstrezi o modalitate tradițională de a face lucrurile. Cu Uranus în mers direct vei fi deschis la noi propuneri sau variante de lucru.

DRAGOSTE: Pentru că ai traversat o perioadă restrictivă această săptămână vine cu posibilitatea de eliberare. Dacă relația ta nu este mulțumitoare duminică va fi o zi decisivă, la fel se petrece și în cazul în care ești singur. Vei fi pus în fața unei situații directe în care trebuie să aprobi începutul relației.

Horoscop săptămânal 28 august - 3 septembrie Balanță

Dificultățile financiare sunt ameliorate de faptul că Uranus nu mai este retrograd de marți. Ai posibilitatea să ți optimizezi cheltuielile, iar în weekend, trigonul dintre Mercur și Jupiter ar putea scoate la iveală niște rezerve sau posibilități suplimentare de a gestiona datoriile, de orice tip.

BANI: Te-ai simțit presat în ultima vreme de termene limită sau de responsabilități care nu ți-au lăsat niciun moment de răgaz. Relaxarea pe care Uranus o aduce îți permite să ai timp și pentru tine și să nu te obsedeze aspectele financiare, deoarece ai făcut suficient și ești pe linia de plutire.

DRAGOSTE: Gelozia și nesiguranțele tale emoționale de estompează pe măsură ce săptămâna trece, iar în weekend ai partea de susținerea și suportul partenerului. Dacă ești singur vei observa că soare apare și pe strada ta sub forma unei persoane care îți insuflă optimism și motivație, mai presus de orice.

Horoscop săptămânal 28 august - 3 septembrie Scorpion

Perspectivele relaționale se îmbunătățesc de marți când Uranus își reia mersul direct în zodia Taurului. Duminică are loc un aspect de trigon între Mercur și Jupiter care aduce aproape mediul social cu cel relațional. Dacă ai dorit să transformi o relație socială în ceva mai mult acum ai această ocazie.

BANI: Parteneriatele profesionale sunt un lucru foarte important în această săptămână, iar dacă ești atent vei observa că în jurul tău există oameni speciali cu care poți face proiecte profesionale inedite și profitabile. Fii în căutare de parteneri de afaceri inovatori și plini de idei originale.

DRAGOSTE: Ești o persoană destul de dinamică în relații, iar Uranus în mers direct îți aduce tocmai acea doză de adrenalină și neprevăzut de care ai nevoie pentru a evita rutina. Experimentează împreună cu partenerul noi trăiri sau alegeți să vă petreceți weekendul într-un mod cu totul nou.

Horoscop săptămânal 28 august - 3 septembrie Săgetător

Revenirea lui Uranus la mersul direct va reprezenta o ușurare pentru tine și va reprezenta o îmbunătățire a sănătății tale. Mercur și Jupiter se află într-un aspect pozitiv duminică și te ajută să îți organizezi activitatea mai ales la locul de muncă acolo unde nu s-au putut impune rutine sau proceduri.

BANI: În sfârșit lucrurile încep să capete contur în activitatea ta profesională. Vei observa că în această săptămână primești aprobările de care ai nevoie, detaliile necesare pentru a lua o decizie sau oamenii de care ai nevoie pentru a forma o echipă. Oricum ar fi poți să te apuci de treabă în felul tău.

DRAGOSTE: Planurile de acasă pe care le faci împreună cu partenerul consolidează relația. Iar acum, cu influența trigonului Mercur – Jupiter aveți ceva palpabil cu care să lucrați. Poate vă mutați împreună sau cumpărați un apartament ce urmează să fie mobilat și utilat conform nevoilor voastre de cuplu.

Horoscop săptămânal 28 august - 3 septembrie Capricorn

Emoțiile și sentimentele tale capătă dimensiuni noi o dată ce Uranus renunță marți la mersul său retrograd. Iar în weekend, aspectul benefic dintre Mercur și Jupiter te face să vei o conexiunile emoțională într-o lumină cu totul nouă, fără prejudecăți și limitări sociale.

BANI: Vei avea o surpriză plăcută care vine din străinătate, cel mai probabil în weekend. Dacă activitatea ta implică deplasări sau ai de gând să te specializezi în străinătate atunci fii atent la această săptămână pentru că primești informații importante referitoare la viitorul activității tale profesionale.

DRAGOSTE: Relațional lucrurile devin mai dinamice și energice. Acest lucru poate fi descurajant pentru partener deoarece nu există o formă constantă de exprimare și comunicare afectivă. Dacă ești singur atunci poți profita din plin de mix-ul de sentimente care se creează datorită lui Uranus.

Horoscop săptămânal 28 august - 3 septembrie Vărsător

Nemulțumirile legate de relațiile din cadrul familiei sunt aproape de final, mai ales că marți Uranus revine la mersul direct și nu lasă lucrurile să rămână nediscutate sau nerezolvate. În weekend, trigonul Mercur – Jupiter va aduce discuții legate de moșteniri sau împărțirea proprietății comune.

BANI: Deși există discuții legate de bani, case sau proprietăți în general ar trebui să lași lucrurile la acest nivel deoarece contractele nu sunt favorizate de Mercur retrograd. Poți totuși să revii asupra unor decizii particulare sau colective legate de banii familiei sau moștenirea și modul ei de distribuire.

DRAGOSTE: Ai nevoie de stabilitate în cadrul relației de cuplu, dar se pare că Uranus are alte planuri pentru tine. Aici vei experimenta mai multe modificări de atitudine, raportare, sau modificări emoționale. Lucrurile nu vor mai fi la fel de efervescente ca până acum.

Horoscop săptămânal 28 august - 3 septembrie Pești

Marți, Uranus revine la mersul său direct și te face mult mai deschis comunicării și exprimării ideilor, chiar îți oferă inițiativă în discuțiile cu ceilalți. La final de săptămână atenția ta se îndreaptă către relație unde este nevoie de o modificare a modului de relaționare, deoarece se pare că vechile modalități nu funcționează.

BANI: La nivelul ideilor și inovațiilor lucrurile merg excelent sub influența lui Uranus care îți dezvoltă comunicarea și eficiența în mediul profesional. Încearcă să îți pui ședințele la începutul săptămânii pentru a beneficia din plin de toată inspirația de care poți da dovadă și să devii un om cheie.

DRAGOSTE: Schimbările importante nu ocolesc nici relația ta, unde, mai ales în weekend vei realiza că tu și partenerul aveți un alt mod de comunicare ce s-a instalat de la sine. Discuțiile sunt importante acum deoarece dacă sunteți conștienți de schimbările relației voastre puteți să vă dezvoltați împreună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 28 august - 3 septembrie 2023. Zodiile care vor primi o sumă considerabilă de bani