Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 05 noiembrie 2023

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 05 noiembrie 2023. Astrologii anunţă o săptămână destul de agitată din punct de vedere emoţional. Fiţi calmi şi analizaţi lucrurile înainte de a porni conflicte fără rost.

de Redactia Observator

la 30.10.2023, 11:11

- Shutterstock

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 05 noiembrie 2023 Berbec

Este o săptămână destul de agitată, luni Mercur se află lângă Marte, iar apoi intră în conflict cu Uranus și va tulbura mult deciziile financiare pe care le iei. Venus este afectată de influența lui Neptun și este foarte posibil ca aspectele legate de confuzie să interfereze și cu viața privată și relațiile în general.

BANI: Atenție la deciziile pripite, mai ales luni pentru că pot deveni păguboase. Nu vinde sau începe contracte deoarece spre finalul săptămânii vei realiza că lucrurile nu sunt deloc avantajoase pentru tine. Din păcate efectele acestor decizii se vor menține pe o lungă durată de timp, indiferent de dorința ta.

DRAGOSTE: Opoziția Venus-Neptun pune în evidență lipsa de claritate din relație, acest lucru poate fi similar cu infidelitatea sau cu o comunicare defectuoasă. Lucrurile pot lua o întorsătură nefastă spre weekend dacă nu reușiți să comunicați despre acest impas, ci mai degrabă acționați impulsiv.

Pe acelaşi subiect

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 05 noiembrie 2023 Taur

Agresivitatea ta este foarte vizibilă în limbaj, mai ales în prima parte a săptămânii deoarece Mercur și Marte se întâlnesc. Ulterior, Venus face opoziție cu Neptun și pare că ai nevoie de spațiu și libertate în relație, iar spre finalul săptămânii ești în căutarea unor stimuli care să trezească noi sentimente.

BANI: Nu ești prea atent la partea financiară acum, iar pericolul unor decizii proaste este destul de mare. Din fericire ai multă abilitate de a evita situațiile stresante, mai ales spre weekend când nevoia de risc vine la pachet cu multă abilitate intelectuală. Ai tendința de a provoca oamenii doar de dragul reacțiilor.

DRAGOSTE: Plafonarea emoțională este motivul pentru care ai nevoie de activități noi în cuplu, mai ales cele de natură socială. Simți nevoia să primești mai multă afecțiune și acest lucru poate determina acțiuni de distanțare sau răceală dacă partenerul nu înțelege semnalele subtile pe care le transmiți.

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 05 noiembrie 2023 Gemeni

În această săptămână, Mercur, guvernatorul tău interacționează cu Marte și Uranus lucru care te va agita mai mult decât ai crede, iar sensibilitatea fizică este crescută. Impactul evenimentelor este dublat de relația precară cu părinții sau familia în general care nu înțelege nevoile tale și situația prin care treci.

BANI: Relațiile de muncă nu sunt cele mai eficiente, mai ales luni când nivelul irascibilității predispune la conflicte majore. Din cauza acestor motive este foarte probabil să îți creezi dușmani care acționează tacit împotriva ta. Încearcă să nu fii foarte tăios la locul de muncă, mai ales cu colegii sau subalternii.

DRAGOSTE: Nevoia ta de siguranță și protecție emoțională intră în conflict cu nevoia de spațiu a partenerului. Ești destul de lipicios, iar partenerul are nevoie de respectarea limitelor care pentru tine se traduce ca respingere. Încearcă să vezi cât mai obiectiv situațiile pentru a nu cădea în gânduri neplăcute.

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 05 noiembrie 2023 Rac

Nevoia de a cumpăra sau de a urma cursul dorințelor este foarte mare în prima parte a săptămânii, deoarece Mercur îl întâlnește pe Marte. Apoi îți vei da seama că multe lucruri nu îți sunt necesare. Comunicarea emoțiilor este un punct slab acum deoarece nu poți discerne ceea ce este concret.

BANI: Ești supus dorințelor și tot ceea ce vezi sau îți place trebuie și cumpărat. Din păcate acest comportament își va avea reversul spre finalul săptămânii când vei realiza că multe dintre aceste lucruri sunt inutile. Investește în ceea ce te ajută real în satisfacerea nevoilor tale și care implică un aspect practic.

DRAGOSTE: Nu îți găsești ușor cuvintele și ai impresia că cu greu pot fi descrise trăirile tale deoarece Venus se află în opoziție cu Neptun. Se pare că planurile sau scenariile tale cu privire la relație nu se potrivesc cu realitatea, iar de aici poate apărea confuzia sau frustrarea în raport cu partenerul.

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 05 noiembrie 2023 Leu

Atenție la interacțiunile din familie, mai ales luni deoarece Mercur și Marte pot da cursul unor discuții în contradictoriu. Ulterior lucrurile pot evolua până la situația în care se impune o distanțare clară. Nesiguranța cu privire la resursele financiare și emoționale reprezintă punctul vulnerabil acum.

BANI: Există o discrepanță majoră între nevoi și compensare. Nu poți determina clar dacă ai nevoie de lucruri sau le cumperi pentru a supra-compensa lipsa unor emoții. Astfel, mulți bani se vor duce de fapt pe iluzii sau speranțe și în final vor fi risipiți din dorința de a avea ceva concret, dar fără utilitate.

DRAGOSTE: Reacțiile tale emoționale sunt acide și dure în această săptămână. Se pare că stresul te face să dai semnale contradictorii. Deși vrei susținere emoțională, în exterior reacționezi ostil și agresiv verbal și poate chiar fizic față de partener. Încearcă să îți expui nevoile și vulnerabilitățile pentru a nu afecta relația.

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 05 noiembrie 2023 Fecioară

Guvernatorul tău, Mercur inițiază aspecte cu Marte și Uranus care te provoacă să testezi limitele celorlalți, în mod intenționat. Probabil această atitudine compensează lipsa de claritate din relație unde partenerul pare că este izolat sau dorește să se distanțeze din cauza atitudinii tale ostile din exterior.

BANI: Este important să fii atent la ceea ce spui sau semnezi în prima jumătate a lucrurilor deoarece graba te face să comiți greșeli foarte mari cu efecte majore și rapide. În mod surprinzător anumite lucruri vor fi anulate în ultima clipă, fapt care te va enerva teribil dar acum lucrurile nu depind de tine.

DRAGOSTE: Între tine și partener se află un spațiu destul de mare care nu vă permite să interacționați emoțional. În loc să cauți un țap ispășitor în afară poți să te uiți către relație pentru a vedea ce anume nu funcționează. Se pare că nu ești în acord cu necesitățile partenerului, iar acesta poate căuta atenție în afară.

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 05 noiembrie 2023 Balanță

Ai nevoie de stimulare, iar riscurile financiare par a fi un motiv bun de distracție sub influența aspectului dintre Mercur și Marte. Din nefericire lucrurile pot lua o întorsătură dramatică dacă nu ești atent. Opoziția Venus-Neptun atrage atenția asupra sănătății vaselor de sânge, circulației și a hidratării.

BANI: Ai o atitudine neglijentă față de bani, mai ales în prima parte a săptămânii. Efectele acestor comportamente se văd spre weekend când realizezi adevărata amploare a pierderilor și a faptului că nu poți recupera mare parte din banii pierduți. Nu intra în jocuri sau afaceri care sunt la limita legii.

DRAGOSTE: Secrete din cuplu sau relație pot lua amploare iar astfel să existe suspiciunea de infidelitate. Nesiguranța dintre dine și partener conduce la crearea unor scenarii catastrofale, iar raportarea voastră emoțională nu se mai face la realitate, ci la gândurile și poveștile pe care le dezvoltați, separat, în mintea voastră.

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 05 noiembrie 2023 Scorpion

Mercur și Marte se întâlnesc în zodia ta și oferă impulsul pentru a pune în aplicare ceea ce ai amânat multă vreme. Este important să nu acționezi demonstrativ deoarece lucrurile nu vor funcționa. De asemenea, se pare că prietenii nu sunt cei mai buni sfătuitori în chestiuni ce țin de relații.

BANI: Inițiativele sunt foarte bine susținute la început de săptămână și este important ca acțiunile să fie individuale, nu colective. În această săptămână funcționezi mai bine pe cont propriu, iar parteneriatele profesionale se pot dizolva rapid sau chiar se pot încheia brusc spre weekend din diverse motive.

DRAGOSTE: Influența mediului social în cadrul relației tale nu este deloc favorabilă. Din dorința de a te proteja sau de a te menține în cadrul relațiilor de prietenie vei experimenta o formă de gelozie sau ranchiună între amici și partenerul sau posibilul partener pe care îl prezinți acestora.

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 05 noiembrie 2023 Săgetător

Există riscul de a te confrunta cu efectele invidiei și ale resentimentului deoarece Mercur interacționează cu Marte și scoate la iveală acțiuni ale unor oameni care nu te apreciază foarte mult. Un soi de respingere vei sesiza și în cadrul relației, unde partenerul te percepe diferit față de perioada de dinainte.

BANI: Iei contact direct cu influența oamenilor pe care îi poți numi dușmani. Trebuie să fii pregătit deoarece vei avea multe de înfruntat, opozițiile vor fi ferme și agresive mai ales la locul de muncă. Se pare că subalternii sau colegii sunt cei care îți pun gând rău și situațiile pot degenera foarte rapid.

DRAGOSTE: Partenerul te vede diferit, poate chiar atât de mult încât sentimentele sale sunt puse la îndoială. Din acest motiv vei resimți că lucrurile se răcesc între voie, dar motivul principal este confuzia care nu permite curgerea emoțională naturală între voi. Se pare că nici atenția ta nu stă concentrată asupra relației.

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 05 noiembrie 2023 Capricorn

Mercur și Marte se întâlnesc luni agitând mediul social și predispun la conflicte publice sau de mare amploare. Spre finalul săptămânii lucrurile pot la o întorsătură nefastă afectându-ți imaginea. Relațional nu mai ești sigur de congruența idealurilor tale cu planurile pe care partenerul le are sau pe care situația le impune.

BANI: Atenție mare la asocieri sau la proiecte de anvergură în care te implici deoarece riscul eșecului este foarte mare. De asemenea, imaginea ta profesională poate fi profund afectată de parteneriate nepotrivite și prin urmare ai nevoie de și mai multă precauție și stabilitatea în planuri și decizii profesionale.

DRAGOSTE: Se pare că idealurile tale nu mai corespund realității din relație și exprimarea afectivității devine confuză. Nu găsești moduri prin care să îți confirmi dacă gândurile sau sentimentele tale sunt alterate sau doar treci printr-o perioadă agitată care tulbură și apele planului relațional.

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 05 noiembrie 2023 Vărsător

Nu ești bine văzut de șefi, superiori sau autoritate în general în această săptămână și ar fi bine să nu ieși în evidență sau să forțezi limitele. Stabilitatea ta profesională poate fi pusă în pericol în acest context. Se pare că relațional ceri mult și poți supune partenerul la un stres masiv în cadrul dinamicii voastre.

BANI: Vei avea conflicte la început de săptămână, iar dacă le dai curs sau le menții acestea vor acționa doar în dezavantajul tău. Lucrurile pot degenera în așa măsură că activitatea sau stabilitatea financiară îți este pusă în pericol. Deși ai tendința de a reacționa este mai bine să ții capul plecat.

DRAGOSTE: Echilibru din relație este destul de fragil pentru că ai impresia că lucrurile nu sunt avantajoase. Ceea ce aduci tu în relație nu este similar cu ceea ce aduce partenerul și de aici se dezvoltă impresia că ești în pierdere sau că relația menține un deficit de resurse emoționale.

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 05 noiembrie 2023 Pești

Te inflamezi foarte tare sau te entuziasmezi rapid la început de săptămână, când Mercur îl întâlnește pe Marte. Toată această cantitate de energie se poate pierde sau poate deveni chiar periculoasă spre final de săptămână. Nu este exclus să traversezi o formă de abandon emoțional sau eșec relațional.

BANI: Planurile tale se modifică rapid și constant în această săptămână, ceea ce înseamnă că nu ai stabilitate și că lucrurile pot evolua oricând într-o direcție nepotrivită. Aderi ușor la ideile celorlalți, dar uiți să menții contactul cu realitatea și să te asiguri că lucrurile sunt avantajoase și pentru tine.

DRAGOSTE: Dacă ești singur s-ar putea ca finalul de săptămână să îți aducă o dezamăgire. Nici dacă te afli într-o relație lucrurile nu sunt foarte fericite. O discuție sau un comportament al partenerului îți lasă un gust amar care pune la îndoială compatibilitatea voastră și implicit posibilitatea de a continua relația.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 30 octombrie – 05 noiembrie 2023