Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Berbec 26 august - 1 septembrie

Horoscop săptămânal Berbec 26 august - 1 septembrie. Opoziția dintre Venus și Neptun poate să îți aducă iluzii sau neclarități în ceea ce privește creativitatea, hobby-urile sau relațiile romantice.

de Redactia Observator

la 25.08.2024 , 11:57

Horoscop săptămânal Berbec 26 august - 1 septembrie Horoscop săptămânal Berbec 26 august - 1 septembrie - Profimedia

Poate apărea o situație în care percepția ta asupra unei relații sau a unui proiect creativ nu este în totalitate corectă, așa că fii atent la detalii și nu lua decizii pripite. Tot miercuri, Mercur își încheie retrogradarea, oferindu-ți șansa de a clarifica orice confuzii recente legate de aceleași domenii.

Este un moment bun pentru a revizui planurile și a corecta eventualele greșeli. Duminică, Uranus începe retrogradarea în Taur, ceea ce poate aduce o perioadă de revizuire și reevaluare a valorilor tale, în special legate de resursele financiare și siguranța personală.

Previziuni astrale Berbec

Articolul continuă după reclamă

BANI: Retrogradarea lui Uranus în Taur de duminică îți poate aduce o perioadă de reevaluare a finanțelor. Pot apărea evenimente neașteptate care să te forțeze să regândești modul în care gestionezi resursele. Fii deschis la schimbări și caută să îți consolidezi economiile, adaptându-te la noile realități. Dacă simți că lucrurile sunt incerte, ia-ți timp pentru a analiza și a planifica pe termen lung, fără a lua decizii impulsive.

DRAGOSTE: Săptămâna începe cu o notă confuză în plan sentimental din cauza opoziției dintre Venus și Neptun. Poți simți că nu vezi clar situația dintr-o relație sau că există o dezinformare între tine și partener. Mercur își încheie retrogradarea miercuri, oferindu-ți o oportunitate de a discuta sincer și de a lămuri orice neînțelegeri. De joi, cu Venus în Balanță, relațiile tale vor căpăta un ton mai armonios. Dacă ești într-o relație, este momentul să lucrezi la echilibrul dintre tine și partener. Dacă ești singur, ai șanse mari să atragi pe cineva deosebit, dornic de o conexiune autentică.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Berbec 26 august - 1 septembrie