Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Berbec 30 septembrie - 06 octombrie 2024

Horoscop săptămânal Berbec 30 septembrie - 06 octombrie 2024. Soarele și Mercur își unesc forțele luni, aducând claritate în discuțiile și colaborările importante. Eclipsa de Lună de marți va aduce la lumină tensiuni ascunse sau neclarități în relațiile apropiate, ceea ce te poate forța să iei decizii esențiale.

de Redactia Observator

la 28.09.2024 , 10:34

Horoscop săptămânal Berbec 30 septembrie - 06 octombrie 2024 Horoscop săptămânal Berbec 30 septembrie - 06 octombrie 2024 - Profimedia

În plus, Marte careu cu Neptun poate crea confuzie în comunicare, așa că evită să te implici în conflicte fără a avea toate informațiile. Joi, conjuncția Soarelui cu Lilith poate aduce la suprafață teme profunde legate de putere și control în relații.

BANI: Pe plan financiar, nu se anunță schimbări majore în această săptămână, dar trebuie să fii atent la orice fel de parteneriat sau colaborare care implică bani. Tensiunile din relațiile apropiate pot influența deciziile tale financiare. Eclipsa de marți te poate determina să reevaluezi anumite investiții sau acorduri financiare pe termen lung.

DRAGOSTE: Relațiile romantice vor fi în centrul atenției. Eclipsa de Lună și aspectele legate de Soare și Lilith pot aduce momente de revelație și transformare. Dacă ai evitat anumite discuții delicate cu partenerul, acum este momentul să le abordezi. Fii deschis și sincer, chiar dacă va trebui să înfrunți adevăruri incomode. Aceasta este o săptămână decisivă pentru a consolida relația.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Berbec 30 septembrie - 06 octombrie 2024