Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Capricorn 02-08 septembrie 2024

Horoscop săptămânal Capricorn 02-08 septembrie 2024. Săptămâna începe cu un careu tensionat între Marte și Neptun, luni. Această influență poate crea confuzie și epuizare în viața ta de zi cu zi, în special la locul de muncă.

de Redactia Observator

la 31.08.2024 , 16:01

- Shutterstock

Poți simți că energia ta nu este la cote maxime și că îți lipsește claritatea în acțiuni. Vineri, Mercur în careu cu Uranus poate aduce surprize neplăcute sau schimbări bruște în ceea ce privește resursele comune sau investițiile.

Sâmbătă, opoziția Soare-Saturn te pune față în față cu limitele sau responsabilitățile tale. Poți resimți presiunea unor obligații, fie că este vorba de studii, călătorii sau chestiuni legale.

BANI: Pe plan financiar, săptămâna aduce incertitudini și schimbări neașteptate, mai ales vineri, când Mercur formează un aspect tensionat cu Uranus. Fii precaut în ceea ce privește investițiile sau împărțirea de resurse, și evită deciziile impulsive bazate pe informații incomplete. Verifică de două ori detaliile oricărei afaceri sau tranzacții și încearcă să amâni deciziile majore pentru o perioadă mai stabilă.

Articolul continuă după reclamă

DRAGOSTE: În dragoste, începutul săptămânii poate aduce confuzii sau neînțelegeri cauzate de tensiunile de la locul de muncă sau din alte zone ale vieții tale. Este posibil să te simți mai retras sau mai puțin disponibil emoțional, ceea ce poate crea fricțiuni în relația cu partenerul. Comunicarea clară și evitarea suspiciunilor sunt esențiale pentru a menține armonia. De asemenea, weekendul poate aduce discuții serioase legate de viitorul vostru comun, așa că asigură-te că ești deschis și sincer în abordarea acestor subiecte.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Capricorn 02-08 septembrie 2024