Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Capricorn 03 - 06 iunie 2024

Horoscop săptămânal Capricorn 03 - 06 iunie 2024. Săptămâna aceasta aduce schimbări importante în domeniul comunicării, al noilor începuturi și al energiei motrice pentru tine.

de Redactia Observator

la 31.05.2024 , 09:07

- Shutterstock

 Începând de luni, Mercur va trece în Gemeni și va forma o conjuncție cu Jupiter, amplificând comunicarea și generând o atmosferă plină de optimism și entuziasm. Joi, Luna Nouă în Gemeni va marca un moment de noi începuturi și de claritate mentală. Este un moment propice pentru a vă stabili intenții și obiective legate de comunicare, educație și călătorii.

BANI: Conjuncția dintre Mercur și Jupiter în Gemeni vă poate aduce idei și oportunități mai ales în raport cu colaborările profesionale. Vei întâlni persoane cu funcții foarte importante, iar în urma acestor interacțiuni ai posibilitatea de a atinge noi obiective profesionale. Este posibil să te implici în activități care pot aduce profit pe termen lung sau să cauți modalități de a diversifica sursele de venit.

DRAGOSTE: Planul profesional îți acaparează atenția și din acest motiv, spre finalul săptămânii se prea poate să neglijezi acest segment al vieții tale. Evenimentele importante în dinamica de cuplu se desfășoară în prima parte a săptămânii când relația cu partenerul capătă noi dimensiuni, nuanțe sau poate chiar un nou status relațional, confirmat prin atestare legală.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Capricorn 03 - 06 iunie 2024