Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Capricorn 07-13 octombrie 2024

Horoscop săptămânal Capricorn 07-13 octombrie 2024. Luni, Venus în trigon cu Marte îți aduce dinamism și încredere în interacțiunile cu prietenii și grupurile de care aparții. Te poți implica în proiecte de echipă care îți aduc satisfacții și îți consolidează legăturile.

de Redactia Observator

la 06.10.2024 , 14:16

Horoscop zilnic prezentat de Observator Horoscop săptămânal Capricorn 07-13 octombrie 2024 - Shutterstock

Marți, Mercur în trigon cu Jupiter aduce vești bune în plan profesional, posibil o promovare sau o recunoaștere a eforturilor. Ai ocazia să îți expui ideile cu succes și să atragi susținere din partea superiorilor. Totuși, fii atent sâmbătă, când Soarele face un careu cu Marte, aducând tensiuni la locul de muncă. Fii calm și nu reacționa impulsiv.

BANI: Din punct de vedere financiar, Mercur în trigon cu Jupiter de marți îți aduce șanse de avansare și creștere în carieră, iar acest lucru poate avea un impact pozitiv asupra veniturilor. Ai ocazia să negociezi un contract sau să îți expui ideile într-un mod convingător, ceea ce îți poate aduce beneficii materiale pe termen lung.

DRAGOSTE: Pe plan sentimental, Venus în trigon cu Marte de luni îți aduce un plus de pasiune și entuziasm în viața socială. Dacă ești singur, poți întâlni pe cineva prin intermediul unui prieten sau la un eveniment de grup. Dacă ești într-o relație, vei simți nevoia să petreci mai mult timp cu partenerul în activități sociale, ceea ce va întări conexiunea dintre voi.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Capricorn 07-13 octombrie 2024