Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Capricorn 17-23 iunie 2024

Horoscop săptămânal Capricorn 17-23 iunie 2024. Luni, Mercur va trece în Gemeni și va forma un careu tensionat cu Neptun și poți fi predispus la greșeli sau la neînțelegeri în comunicarea cu colegii sau subordonații. Este important să fii atent la detalii și să îți organizezi timpul și activitățile cu grijă pentru a evita confuziile.

de Redactia Observator

la 17.06.2024 , 17:31

- Shutterstock

Este posibil să te simți epuizat sau să ai tendința de a evita responsabilitățile, dar este important să rămâi concentrat și să îți prioritizezi obiectivele. Sâmbătă, Luna Plină în Capricorn va avea loc în casa ta a 1-a, aducând lumina asupra personalității tale și a relației cu sine.

Aceasta este o perioadă potrivită pentru auto-reflecție și pentru evaluarea parcursului tău personal. Luna Plină îți poate aduce claritate și îți poate oferi o perspectivă nouă asupra vieții.

BANI: În ceea ce privește aspectele financiare, săptămâna aceasta poate fi provocatoare din cauza aspectelor tensionate ale lui Mercur și Soarelui cu Neptun. Cu Mercur în Gemeni și careul cu Neptun este posibil să ai dificultăți în gestionarea finanțelor zilnice sau în negocierea contractelor. Careul Soarelui cu Neptun poate aduce și el o perioadă de incertitudine financiară. Este recomandat să fii prudent în gestionarea banilor și să eviți investițiile speculative sau riscurile mari în această perioadă.

Articolul continuă după reclamă

DRAGOSTE: În plan sentimental, săptămâna aceasta poate aduce provocări și introspecție. Cu Luna Plină vei fi mai sensibil la propriile emoții și la nevoile tale personale în relație. Poate apărea dorința de a-ți clarifica sentimentele față de partener sau de a face schimbări în relația voastră pentru a te simți mai împlinit. Aspectele tensionate ale lui Mercur și Soarelui cu Neptun pot aduce dificultăți în comunicare. Este posibil să apară neînțelegeri sau confuzii în exprimarea sentimentelor. Încearcă să fii deschis și sincer în discuțiile cu persoana iubită și să clarifici orice aspect care te neliniștește.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Capricorn 17-23 iunie 2024