Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Fecioară 07-13 octombrie 2024

Horoscop săptămânal Fecioară 07-13 octombrie 2024. Săptămâna aceasta aduce o energie dinamică și un accent pe comunicare. Luni, trigonul dintre Venus și Marte îți stimulează creativitatea și interacțiunile sociale. Vei fi mai deschis să colaborezi și să îți exprimi ideile, ceea ce va ajuta în negocieri sau proiecte de echipă.

de Redactia Observator

la 06.10.2024 , 14:17

Horoscop zilnic prezentat de Observator Horoscop săptămânal Fecioară 07-13 octombrie 2024 - Shutterstock

Marți, Mercur în trigon cu Jupiter îți oferă oportunități de câștig sau beneficii neașteptate. Însă, fii atent sâmbătă, când Soarele face careu cu Marte – poți simți o tensiune între dorințele tale și resursele disponibile, deci evită impulsurile de a acționa rapid.

BANI: Marți îți aduce o influență favorabilă în sectorul financiar datorită trigonului Mercur-Jupiter. Poți primi vești bune legate de bani, fie că este vorba despre o promovare, un câștig dintr-un proiect recent sau o investiție care dă roade. Totuși, sâmbătă, tensiunile dintre Soare și Marte pot genera frustrări legate de cheltuieli neașteptate. Fii precaut cu bugetul, evitând achizițiile neplanificate.

DRAGOSTE: Luni, influența pozitivă dintre Venus și Marte aduce o comunicare mai armonioasă în relații. Vei avea ocazia să îți exprimi afecțiunea și dorințele mai clar, iar asta poate aduce o apropiere mai profundă cu partenerul. Dacă ești singur, întâlnirile spontane sau conversațiile interesante pot deschide uși către noi conexiuni romantice. Spre finalul săptămânii, când Mercur trece în Scorpion, vei simți o dorință mai profundă de intimitate și legături emoționale intense.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ce alegeţi, să faceţi facultate sau să învăţaţi o meserie?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Fecioară 07-13 octombrie 2024