Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Fecioară 21-28 octombrie 2024

Horoscop săptămânal Fecioară 21-28 octombrie 2024. Săptămâna începe intens, cu o provocare marți, când Soarele formează un careu cu Pluto. Acest aspect poate aduce tensiuni în comunicare sau conflicte cu cei apropiați, mai ales dacă simți că opiniile tale nu sunt luate în considerare.

de Redactia Observator

la 20.10.2024 , 12:36

Horoscop săptămânal prezentat de Observator Horoscop săptămânal Fecioară 21-28 octombrie 2024 - Shutterstock

Este important să eviți disputele și să alegi să-ți exprimi punctul de vedere cu calm. Miercuri, Marte în sextil cu Uranus îți stimulează dorința de a explora idei noi și de a colabora în proiecte de grup, oferindu-ți oportunități de a te conecta cu persoane care te pot inspira. Sâmbătă, trigonul Marte-Neptun aduce armonie în relațiile personale, încurajând compasiunea și înțelegerea reciprocă.

BANI: În ceea ce privește finanțele, Marte în sextil cu Uranus poate aduce idei ingenioase legate de proiectele pe care le desfășori în echipă sau de colaborări pe termen lung. Aceasta este o perioadă excelentă pentru a iniția discuții despre noi parteneriate sau pentru a căuta metode inovative de a-ți crește veniturile. Fii deschis la oportunități neobișnuite care pot apărea.

DRAGOSTE: Sâmbătă, Marte și Neptun îți aduc un val de energie pozitivă în relațiile de cuplu. Vei simți nevoia să fii mai empatic și să oferi sprijin partenerului, ceea ce va întări legătura dintre voi. Dacă ești singur, acest aspect te poate inspira să cauți conexiuni profunde și să te lași ghidat de intuiție în întâlnirile tale.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Fecioară 21-28 octombrie 2024