Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Gemeni 23-29 septembrie 2024

Horoscop săptămânal Gemeni 23-29 septembrie 2024. Săptămâna începe cu Venus trecând în Scorpion, aducând atenție asupra sănătății și rutinei tale. Este un moment potrivit să-ți regândești stilul de viață și să te concentrezi pe echilibrul între muncă și sănătate.

de Redactia Observator

la 20.09.2024 , 15:28

Horoscop săptămânal Gemeni 23-29 septembrie 2024 Horoscop săptămânal Gemeni 23-29 septembrie 2024 - Shutterstock

Miercuri, Mercur în opoziție cu Neptun poate crea confuzie legată de familie și casă. S-ar putea să ai impresia că ceva nu este clar în comunicarea cu cei dragi, așa că ar fi bine să eviți deciziile majore în această perioadă. Joi, când Mercur intră în Balanță, creativitatea ta va crește și vei simți o dorință puternică de a-ți exprima ideile într-un mod artistic sau jucăuș.

BANI: Pe plan financiar, lucrurile rămân stabile. Cu toate acestea, Venus în Scorpion te face mai atent la detalii și la cheltuielile legate de sănătate sau muncă. Este un moment bun pentru a revizui anumite costuri și pentru a investi în bunăstarea personală. Evită investițiile riscante, mai ales miercuri, când opoziția Mercur-Neptun poate aduce confuzie.

DRAGOSTE: În dragoste, Mercur în Balanță aduce o energie ușoară și romantică în viața sentimentală, mai ales de joi. Comunicarea cu persoana iubită devine mai fluidă și armonioasă, favorizând întâlnirile pline de farmec. Cu toate acestea, opoziția Mercur-Neptun de miercuri poate aduce confuzii în relațiile de familie sau chiar în dinamica de cuplu. Fii răbdător și evită să iei decizii importante în dragoste până când lucrurile devin mai clare.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Gemeni 23-29 septembrie 2024