Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Leu 23-29 septembrie 2024

Horoscop săptămânal Leu 23-29 septembrie 2024. Luni, Venus intră în Scorpion, influențând profund viața de familie și spațiul tău personal. Este un moment bun să te ocupi de probleme legate de casă sau să aprofundezi relațiile cu cei dragi.

de Redactia Observator

la 20.09.2024 , 15:30

Horoscop săptămânal Leu 23-29 septembrie 2024 Horoscop săptămânal Leu 23-29 septembrie 2024 - Shutterstock

Miercuri, opoziția dintre Mercur și Neptun te poate face să fii confuz cu privire la unele decizii financiare sau să ai așteptări nerealiste legate de resursele tale. Joi, Mercur intră în Balanță, aducând mai multă claritate și echilibru în comunicare, favorizând negocierile și colaborările.

BANI: Financiar, trebuie să fii atent la influențele de miercuri, când Mercur formează o opoziție cu Neptun. Ai grijă la cheltuieli sau la investiții iluzorii care ar putea să îți provoace pierderi. Este posibil să primești oferte care par prea bune pentru a fi adevărate, deci rămâi vigilent și analizează toate detaliile înainte de a lua o decizie. Spre sfârșitul săptămânii, lucrurile se clarifică, iar tranzitul lui Mercur în Balanță aduce o atitudine mai diplomată și rațională în tranzacțiile financiare.

DRAGOSTE: Pe plan sentimental, Venus în Scorpion aduce intensitate în relațiile tale, în special cele de acasă. Este o perioadă potrivită pentru a aborda subiecte sensibile cu partenerul, dar ai grijă să nu devii prea posesiv sau gelos. Dacă ești singur, acest tranzit poate scoate la suprafață dorințe mai adânci, dar fii atent să nu idealizezi pe cineva în mod nerealist, mai ales miercuri, când opoziția Mercur-Neptun îți poate afecta percepția. După joi, vei avea mai multe oportunități de dialog și armonie în viața amoroasă, grație lui Mercur în Balanță.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Leu 23-29 septembrie 2024