Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Leu 28 octombrie – 03 noiembrie 2024

Horoscop săptămânal Leu 28 octombrie – 03 noiembrie 2024. Săptămâna începe cu o provocare adusă de careul dintre Venus și Saturn, care poate aduce obstacole în calea exprimării creativității și a distracțiilor. Este posibil să te simți limitat de anumite responsabilități sau să ai senzația că cei din jur nu îți oferă suficient sprijin.

de Redactia Observator

la 25.10.2024 , 17:12

Horoscop săptămânal prezentat de Observator Horoscop săptămânal Leu 28 octombrie – 03 noiembrie 2024 - Shutterstock

Miercuri, Mercur în careu cu Uranus aduce tensiuni în zona familiei sau a locuinței. E o perioadă în care să comunici calm și sincer, evitând reacțiile impulsive. Vineri, Luna Nouă în Scorpion îți oferă o ocazie de regenerare în viața de acasă, iar Mercur în Săgetător te inspiră să te reconectezi cu pasiuni și idei noi.

BANI: În plan financiar, poate fi o săptămână bună pentru a revizui bugetul personal. Cu influența lui Saturn, este indicat să fii mai precaut cu cheltuielile și să amâni orice investiție majoră pentru o perioadă mai stabilă. Oportunitățile legate de bani vor reveni, însă deocamdată concentrează-te pe prioritățile actuale și fii atent la cheltuieli neprevăzute.

DRAGOSTE: Din punct de vedere sentimental, Venus în careu cu Saturn te poate face să simți o distanță emoțională în relația de cuplu. Este posibil să ai nevoie de mai multă răbdare și să lucrezi la consolidarea relației. Pentru cei singuri, această influență sugerează o reevaluare a dorințelor și a tiparelor romantice. Vineri, odată cu intrarea lui Mercur în Săgetător, este posibil să te simți mai deschis să flirtezi sau să cunoști oameni noi, ceea ce aduce un aer proaspăt în viața amoroasă.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Resimţiţi efectele trecerii la ora de iarna?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Leu 28 octombrie – 03 noiembrie 2024