Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Peşti 07-13 octombrie 2024

Horoscop săptămânal Peşti 07-13 octombrie 2024. Luni, trigonul dintre Venus și Marte îți stimulează dorința de aventură și explorare. Este un moment excelent pentru a căuta oportunități în străinătate sau pentru a te implica în activități care îți lărgesc orizonturile.

de Redactia Observator

la 06.10.2024 , 14:16

Horoscop zilnic prezentat de Observator Horoscop săptămânal Peşti 07-13 octombrie 2024 - Shutterstock

Marți, Mercur formează un trigon cu Jupiter, aducându-ți claritate în privința resurselor financiare comune sau a investițiilor. Ai șansa să faci planuri financiare inteligente și să discuți deschis despre așteptările tale cu partenerul. Sâmbătă, Soarele face un careu cu Marte, iar această tensiune poate aduce provocări în gestionarea emoțiilor. Duminică, Mercur intră în Scorpion, oferindu-ți o intuiție mai profundă în ceea ce privește relațiile și afacerile.

BANI: Aspectele favorabile din această săptămână îți pot aduce câteva oportunități financiare. Conversațiile despre bani sunt favorizate, iar tu te simți încrezător să abordezi subiecte delicate. Poate fi momentul potrivit să discuți despre o investiție comună sau să reevaluezi o afacere în care ești implicat.

DRAGOSTE: În dragoste, trigonul dintre Venus și Marte îți aduce romantism și pasiune. Ești deschis către noi experiențe și dornic să te bucuri de relațiile tale. Acest moment favorabil îți poate aduce o conexiune profundă cu partenerul. Duminică, cu Mercur în Scorpion, vei fi mai introspectiv, ceea ce te poate ajuta să înțelegi mai bine emoțiile tale și pe cele ale partenerului. Este o săptămână propice pentru a discuta despre dorințe și nevoi în relație.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Peşti 07-13 octombrie 2024