Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal Peşti 17-23 iunie 2024

Horoscop săptămânal Peşti 17-23 iunie 2024. Mercur trece în Gemeni și formează un careu tensionat cu Neptun, acest aspect poate aduce confuzie sau neînțelegeri în cadrul familiei sau în legătura cu locuința ta.

de Redactia Observator

la 17.06.2024 , 17:31

- Shutterstock

Este posibil să ai dificultăți în comunicarea cu membrii familiei sau să apară situații care necesită clarificare și înțelegere reciprocă. Joi, Soarele formează un careu cu Neptun, accentuând nevoia de a distinge între realitate și iluzie. Este important să fii atent la informațiile pe care le primești și să eviți deciziile importante pe baza impresiilor superficiale.

Sâmbătă, Luna Plină în Capricorn va aduce momente de iluminare în ceea ce privește relațiile tale cu prietenii sau grupurile din care faci parte. Poate fi un moment potrivit pentru a evalua relațiile sociale și pentru a face ajustări în funcție de direcțiile și aspirațiile tale personale.

BANI: În plan financiar, săptămâna aceasta ar putea aduce provocări legate de gestionarea resurselor și a proprietăților. Cu Mercur în Gemeni și formând un careu cu Neptun în casa a patra, ar putea apărea cheltuieli neprevăzute sau dificultăți în gestionarea finanțelor familiale. Este important să fii atent la bugetul personal și să iei măsuri de precauție în administrarea banilor.

Articolul continuă după reclamă

DRAGOSTE: În plan sentimental, săptămâna poate aduce provocări în comunicarea cu cei dragi din cauza influențelor confuze ale lui Mercur în Gemeni și Neptun. Este posibil să apară neînțelegeri sau confuzii în exprimarea sentimentelor. Luna Plină în Capricorn de sâmbătă poate aduce lumină asupra relațiilor tale sociale și poate aduce oportunități de a-ți întâlni sau reevalua prieteniile. Este un moment potrivit pentru a conecta la nivel emoțional cu cei din jurul tău și pentru a-ți exprima sprijinul față de prietenii apropiați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Peşti 17-23 iunie 2024