Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Peşti 23-29 septembrie 2024

Horoscop săptămânal Peşti 23-29 septembrie 2024. Luni, Venus trece în Scorpion, accentuând dorința de a explora noi idei, filozofii și posibilități de creștere spirituală. Te vei simți atras de subiecte profunde și vei avea o nevoie puternică de a înțelege mai bine sensul vieții.

de Redactia Observator

la 20.09.2024 , 15:37

Horoscop săptămânal Peşti 23-29 septembrie 2024 Horoscop săptămânal Peşti 23-29 septembrie 2024 - Shutterstock

Miercuri, opoziția dintre Mercur și Neptun poate aduce confuzie în relațiile personale sau în parteneriatele. Ai grijă la neînțelegeri sau idealizări excesive. Joi, Mercur trece în Balanță, îndemnându-te să te ocupi de chestiuni financiare comune, taxe sau resurse comune.

BANI: Pe plan financiar, Mercur în Balanță joi îți aduce ocazia să reevaluezi resursele financiare partajate sau să te implici în discuții legate de investiții și strategii financiare pe termen lung. Poate fi un moment favorabil pentru a discuta despre împrumuturi, moșteniri sau parteneriate financiare. Fii atent la detalii și asigură-te că toate deciziile sunt bine fundamentate. Este important să eviți confuziile și să clarifici orice aspect legat de bani.

DRAGOSTE: În viața ta amoroasă, săptămâna aceasta poate aduce momente intense. Venus în Scorpion te inspiră să explorezi conexiuni mai profunde cu partenerul tău, poate printr-o călătorie spirituală sau o discuție semnificativă despre viitor. Miercuri, opoziția dintre Mercur și Neptun poate provoca tensiuni sau confuzii în relație. E posibil să simți că partenerul nu este pe aceeași lungime de undă sau că ai așteptări nerealiste. Claritatea și comunicarea deschisă vor fi esențiale pentru a evita neînțelegerile.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Peşti 23-29 septembrie 2024