Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Rac 23-29 septembrie 2024

Horoscop săptămânal Rac 23-29 septembrie 2024. Săptămâna începe cu Venus care intră în Scorpion luni, aducând o energie intensă în relațiile de familie. Este posibil să simți o dorință mai mare de intimitate și apropiere cu cei dragi, dar și de a rezolva probleme vechi legate de casă sau familie.

de Redactia Observator

la 20.09.2024 , 15:29

Horoscop săptămânal Rac 23-29 septembrie 2024 Horoscop săptămânal Rac 23-29 septembrie 2024 - Shutterstock

Miercuri, Mercur în opoziție cu Neptun poate crea confuzie în comunicare. Ai grijă la neînțelegeri în conversațiile zilnice și verifică informațiile înainte de a trage concluzii. Joi, când Mercur trece în Balanță, atmosfera de acasă se echilibrează, aducând armonie și nevoia de a găsi soluții diplomatice pentru eventualele tensiuni din familie.

BANI: Săptămâna aceasta nu aduce evenimente majore pe plan financiar, însă opoziția dintre Mercur și Neptun de miercuri îți poate afecta capacitatea de a lua decizii clare în ceea ce privește gestionarea banilor. Este important să nu te lași influențat de iluzii sau promisiuni false și să te bazezi pe date concrete. Joi, cu Mercur în Balanță, poți reevalua unele cheltuieli legate de casă sau proprietate și să faci ajustări pentru a-ți menține echilibrul financiar.

DRAGOSTE: Venus în Scorpion aduce intensitate și pasiune în viața amoroasă, mai ales în relațiile stabile. Vei simți nevoia de conexiune profundă cu partenerul și este posibil să rezolvi probleme mai vechi sau să ai discuții mai serioase despre viitor. Dacă ești singur, această influență poate atrage pe cineva misterios în viața ta. Ai grijă la influențele confuze de miercuri, când opoziția Mercur-Neptun poate crea tensiuni sau neînțelegeri în comunicare, dar cu puțină atenție, vei reuși să clarifici lucrurile spre sfârșitul săptămânii.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Rac 23-29 septembrie 2024