Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Săgetător 02-08 septembrie 2024

Horoscop săptămânal Săgetător 02-08 septembrie 2024. Marte în careu cu Neptun poate aduce confuzie și neînțelegeri în relațiile tale. E posibil să simți că anumite parteneriate sau colaborări nu sunt la fel de solide pe cât credeai.

de Redactia Observator

la 31.08.2024 , 16:01

- Shutterstock

Fii atent la posibilele încercări de manipulare sau la situațiile care par prea complicate pentru a fi adevărate. Vineri, Mercur în careu cu Uranus îți poate aduce surprize pe plan educațional sau în planurile tale de călătorie. Sâmbătă, Soarele în opoziție cu Saturn te va face să te confrunți cu limitele impuse de carieră sau responsabilitățile tale profesionale, provocându-te să găsești un echilibru între ambițiile tale și realitățile dure.

BANI: Săptămâna aceasta, situația ta financiară este strâns legată de deciziile pe care le iei în carieră. Sâmbătă, opoziția dintre Soare și Saturn îți poate aduce provocări financiare, mai ales dacă te confrunți cu restricții sau întârzieri legate de proiectele profesionale. Este important să fii prudent în cheltuieli și să eviți investițiile riscante, mai ales că Neptun poate crea o iluzie de siguranță acolo unde nu există.

DRAGOSTE: Pe plan sentimental, săptămâna începe sub semnul confuziei, datorită careului dintre Marte și Neptun. Relațiile tale pot fi marcate de neînțelegeri sau de lipsa clarității. Comunicarea deschisă și sinceră este esențială pentru a evita conflictele inutile. În plus, ai grijă să nu te lași prins în situații neclare sau ambigue. Vineri și sâmbătă, aspectele astrologice te pot face să reevaluezi legăturile emoționale, mai ales dacă simți că ele îți afectează echilibrul sau cariera.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Săgetător 02-08 septembrie 2024