Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal Săgetător 03 - 06 iunie 2024

Horoscop săptămânal Săgetător 03 - 06 iunie 2024. Luni, Mercur trece în Gemeni și formează o conjuncție cu Jupiter, planeta ta guvernatoare. Ai șanse mari să întâlnești persoane influente sau să te conectezi cu oameni care îți pot deschide noi uși.

de Redactia Observator

la 31.05.2024 , 09:08

- Shutterstock

Joi, Luna Nouă în Gemeni îți oferă o oportunitate excelentă pentru noi începuturi, în special în domeniul relațiilor și al comunicării. Este timpul să-ți setezi noi obiective și să începi proiecte care necesită colaborare și schimb de idei.

BANI: În ceea ce privește banii, conjuncția dintre Mercur și Jupiter de luni poate aduce oportunități financiare prin intermediul comunicării și al rețelelor sociale. Poți descoperi noi modalități de a-ți mări veniturile prin colaborări sau prin explorarea unor domenii noi. Luna Nouă în Gemeni de joi îți oferă șansa de a începe un nou capitol în ceea ce privește finanțele tale. Poți lua decizii importante legate de economii, investiții sau noi surse de venit.

DRAGOSTE: În plan sentimental, săptămâna aceasta aduce oportunități de a îmbunătăți comunicarea în relațiile tale. Conjuncția dintre Mercur și Jupiter de luni îți amplifică abilitatea de a exprima ceea ce simți și de a înțelege nevoile partenerului tău. Luna Nouă în Gemeni de joi îți oferă ocazia de a începe un nou capitol în viața ta amoroasă. Poate fi vorba despre inițierea unei noi relații sau despre reînnoirea angajamentelor în relația existentă.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Călătoriți cu trenul pe caniculă?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Săgetător 03 - 06 iunie 2024