Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Săgetător 07-13 octombrie 2024

Horoscop săptămânal Săgetător 07-13 octombrie 2024. Săptămâna începe cu un trigon favorabil între Venus și Marte, aducându-ți o energie subtilă și introspectivă. Poți simți o dorință de a te conecta mai profund cu tine însuți și de a reflecta asupra aspectelor mai ascunse ale vieții tale.

de Redactia Observator

la 06.10.2024 , 14:16

Horoscop zilnic prezentat de Observator Horoscop săptămânal Săgetător 07-13 octombrie 2024 - Shutterstock

Marți, Mercur trigon Jupiter aduce oportunități în relațiile sociale și în cercurile tale de prieteni. Poți primi vești bune sau ocazii de colaborare care îți deschid noi orizonturi. Totuși, sâmbătă, Soarele în careu cu Marte îți poate aduce tensiuni în echipă sau în proiectele comune, deci e indicat să eviți confruntările directe.

BANI: Pe plan financiar, săptămâna aduce potențial de creștere prin intermediul unor conexiuni sociale sau al unui proiect de grup. Mercur trigon Jupiter te susține în discuții importante sau negocieri legate de planuri diverse. E un moment bun să investești în idei noi sau să faci strategii pentru viitor, dar fii atent la detalii și nu lua decizii impulsive, mai ales spre sfârșitul săptămânii.

DRAGOSTE: În dragoste, influența lui Venus și Marte îți oferă ocazia să te retragi un pic din agitație și să te focusezi pe intimitate și legături profunde. Dacă ești într-o relație, s-ar putea să simți nevoia de mai multă apropiere și de a aborda subiecte mai sensibile. Duminică, Mercur intră în Scorpion, aducând o dorință de a explora emoțiile mai intense și de a comunica într-un mod mai profund cu partenerul. Dacă ești singur, aceasta e o perioadă bună pentru reflecție și vindecare.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Săgetător 07-13 octombrie 2024