Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Săgetător 28 octombrie – 03 noiembrie 2024

Horoscop săptămânal Săgetător 28 octombrie – 03 noiembrie 2024. Începutul săptămânii aduce o energie de autocontrol și provocare, deoarece careul Venus-Saturn de luni te poate face să simți o nevoie de a-ți structura viața personală și socială, dar și o anumită nesiguranță.

de Redactia Observator

la 25.10.2024 , 18:07

Horoscop săptămânal prezentat de Observator Horoscop săptămânal Săgetător 28 octombrie – 03 noiembrie 2024 - Shutterstock

Miercuri, Mercur în careu cu Uranus activează nevoia de retragere, fiind posibil să descoperi informații neașteptate despre cineva apropiat sau chiar despre tine. Luna Nouă în Scorpion, de vineri, îți îndrumă atenția către intuiție, introspecție și poate chiar către încheierea unor capitole importante. Tot vineri, Mercur intră în semnul tău, aducând claritate și curaj în exprimarea ideilor.

BANI: Venus în careu cu Saturn poate aduce o ușoară tensiune financiară la începutul săptămânii, determinându-te să fii mai precaut cu cheltuielile. Este un moment potrivit pentru a analiza cu atenție situația financiară, mai ales dacă ai planuri de investiții. Concentrează-te pe stabilitatea pe termen lung, fără decizii impulsive.

DRAGOSTE: În planul relațiilor, influența Venus-Saturn te poate face să fii mai distant sau rezervat cu partenerul. Încearcă să comunici deschis despre ceea ce te apasă, în loc să te retragi complet. Luna Nouă de vineri poate aduce în viața ta o schimbare interioară profundă, fie că este vorba despre încrederea în sine sau de dorința de a fi autentic în relații. Dacă ești singur, Mercur în Săgetător te încurajează să fii deschis la conversații noi și conexiuni spontane.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Mergeţi să votaţi la alegerile parlamentare?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Săgetător 28 octombrie – 03 noiembrie 2024