Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Scorpion 02-08 septembrie 2024

Horoscop săptămânal Scorpion 02-08 septembrie 2024. Marte formează un careu cu Neptun, ceea ce poate induce confuzie și îndoieli, mai ales în chestiuni legate de resurse comune sau intimitate. Este posibil să te simți nesigur sau să întâmpini dificultăți în a naviga prin situații complexe care implică bani sau resurse pe care le împarți cu alții.

de Redactia Observator

la 31.08.2024 , 16:01

- Shutterstock

În plus, vineri, Mercur formează un careu cu Uranus, ceea ce poate aduce schimbări neașteptate sau tensiuni la locul de muncă sau în carieră. Fii pregătit pentru evenimente imprevizibile și încearcă să te adaptezi din mers, chiar dacă situația te scoate din zona de confort. Sâmbătă, opoziția Soarelui cu Saturn poate aduce o confruntare cu limitele și responsabilitățile tale, în special în ceea ce privește prietenii sau proiectele de grup.

BANI: Pe plan financiar, careul dintre Marte și Neptun de luni poate crea confuzie sau incertitudine legată de investiții sau bani pe care îi împarți cu alții. Evită să iei decizii financiare importante sub această influență, deoarece lucrurile nu sunt ceea ce par. Careul dintre Mercur și Uranus de vineri ar putea aduce, de asemenea, surprize la locul de muncă, care ar putea afecta câștigurile sau stabilitatea financiară. Fii pregătit să te adaptezi rapid la schimbările care apar.

DRAGOSTE: În dragoste, săptămâna aceasta te poate pune la încercare, în special din cauza influenței tensionate dintre Marte și Neptun. Poate fi dificil să îți dai seama ce simți cu adevărat sau să înțelegi intențiile partenerului tău. Este posibil să apară neînțelegeri sau chiar suspiciuni, așa că încearcă să clarifici lucrurile înainte ca acestea să escaladeze. Sâmbătă, opoziția Soarelui cu Saturn poate aduce o senzație de distanțare sau răcire în relațiile tale, ceea ce te poate face să te simți izolat.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Scorpion 02-08 septembrie 2024