Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Scorpion 14-20 octombrie 2024

Horoscop săptămânal Scorpion 14-20 octombrie 2024. Săptămâna aceasta începe cu o energie intensă, adusă de opoziția dintre Venus și Uranus luni, care poate provoca schimbări neașteptate în felul în care te percepi pe tine însuți sau cum ești perceput de ceilalți.

de Redactia Observator

la 12.10.2024 , 16:58

Horoscop săptămânal Scorpion 14-20 octombrie 2024 Horoscop săptămânal Scorpion 14-20 octombrie 2024 - Profimedia

Fii deschis la surprize și la adaptarea rapidă. Marți, trigonul Venus-Neptun îți amplifică latura creativă și intuitivă, permițându-ți să te exprimi autentic și să creezi conexiuni emoționale profunde. Joi, Luna Plină în Berbec aduce claritate asupra rutinei și asupra sănătății, încurajându-te să faci ajustările necesare pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață.

BANI: Venus trece joi în Săgetător și îți activează zona resurselor financiare, aducând o perioadă în care poți găsi noi surse de venit sau poți primi beneficii materiale neașteptate. Este momentul potrivit să îți evaluezi finanțele și să iei decizii mai înțelepte în ceea ce privește bugetul. Fii atent la oportunitățile care apar, mai ales cele care implică colaborări externe.

DRAGOSTE: Opoziția Venus-Uranus de luni poate provoca tensiuni în relația de cuplu, mai ales dacă unul dintre voi simte nevoia de mai mult spațiu sau libertate. Însă, trigonul Venus-Neptun de marți aduce o energie vindecătoare, permițându-ți să reconectezi și să restabilești echilibrul emoțional. Dacă ești singur, această perioadă poate aduce o întâlnire specială, unde compatibilitatea emoțională este deosebit de importantă.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi s-a cerut vreodată şpagă în spitale?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Scorpion 14-20 octombrie 2024