Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Scorpion 28 octombrie – 03 noiembrie 2024

Horoscop săptămânal Scorpion 28 octombrie – 03 noiembrie 2024. Săptămâna aduce energie intensă și schimbări notabile pentru tine, mai ales cu Luna Nouă de vineri, care marchează un nou început. Aceasta îți oferă prilejul să te redefinești, să îți stabilești noi obiective și să explorezi abordări proaspete în ceea ce privește viața personală și profesională.

de Redactia Observator

la 25.10.2024 , 18:04

Horoscop săptămânal prezentat de Observator Horoscop săptămânal Scorpion 28 octombrie – 03 noiembrie 2024 - Shutterstock

Totuși, începutul săptămânii poate aduce câteva obstacole, mai ales luni, când Venus se află în careu cu Saturn, provocându-te să privești cu atenție responsabilitățile și să găsești echilibrul în planuri legate de stabilitate. Miercuri, aspectul tensionat dintre Mercur și Uranus te poate face să te simți nerăbdător și chiar provocat de situații neprevăzute.

BANI: Venus în careu cu Saturn poate scoate la iveală câteva temeri legate de stabilitatea financiară. Este o perioadă bună pentru a-ți revizui cheltuielile și a evita riscurile inutile. Vineri, când Mercur intră în Săgetător, poți găsi noi perspective asupra modului în care să îți organizezi resursele, iar aceste idei te pot ghida să faci alegeri financiare mai eficiente.

DRAGOSTE: Luna Nouă de vineri te inspiră să redescoperi ce este cu adevărat important în relațiile tale. Este un moment bun pentru a începe o nouă etapă alături de partener sau pentru a clarifica ceea ce cauți dacă ești singur. Miercuri, tensiunea dintre Mercur și Uranus poate aduce provocări în comunicare, dar ești încurajat să fii deschis și să încerci să clarifici neînțelegerile, păstrând o atitudine pozitivă.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Mergeţi să votaţi la alegerile parlamentare?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Scorpion 28 octombrie – 03 noiembrie 2024