Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Vărsător 03 - 06 iunie 2024

Horoscop săptămânal Vărsător 03 - 06 iunie 2024. Luni, Mercur trece în Gemeni și formează o conjuncție cu Jupiter, aspect care îți amplifică motivația și nivelul de energie pe care îl investești în activitățile generale.

de Redactia Observator

la 31.05.2024 , 09:06

- Shutterstock

Joi, Luna Nouă în Gemeni aduce o energie proaspătă și vibrantă, mai ales în domeniul creativității. Duminică, Marte trece în Taur și readuce niște subiecte legate de mediul familial sau de proprietăți care caută o rezolvare mult mai concretă și reală decât până acum. Se pare că este necesar să gestionezi niște resurse comune și să clarifici dreptul de proprietate.

BANI: Conjuncția dintre Mercur și Jupiter din prima zi a săptămânii îți poate aduce idei și oportunități noi în domeniul financiar. Este un moment potrivit pentru a-ți extinde rețeaua de contacte. Luna Nouă în Gemeni poate aduce oportunități de afaceri sau proiecte noi care să-ți aducă câștiguri suplimentare. Totuși, este important să fii atent la gestionarea resurselor în co-proprietate și să nu te lași influențat de promisiuni exagerate sau investiții speculative.

DRAGOSTE: În sfera relațiilor, săptămâna aceasta poate fi una plină de oportunități și dinamism pentru tine. Conjuncția dintre Mercur și Jupiter te poate încuraja să îți exprimi deschis sentimentele și să comunici mai eficient în relații. Este un moment potrivit pentru a-ți clarifica intențiile și pentru a-ți exprima dorințele în cadrul relației. Luna Nouă în Gemeni poate aduce oportunități de întâlniri noi sau de aprofundare a legăturilor existente. Totuși, este important să fii deschis și să comunici sincer și deschis în relațiile tale, evitând superficialitatea sau jocurile de putere.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Vărsător 03 - 06 iunie 2024